Arkiver

Jeg har intet imod hunde …


Hverdagen.

… men jeg har alt imod hundeejer, der ikke har styr på deres kæledyr !!!

Min elskede Skat er lige kommet hjem fra dagens løbetur og hans venstre underben …

2016/06/02/1101.jpg

… er fint dekoreret med et blødende aftryk af en hunds gebis …

2016/06/02/1102.jpg

… min elskede Skat så ikke hunden, der var i den størrelse, man normalt plejer at kalde for en skødehund / taskehund / tæppetisser, før den sad i hans venstre underben, og da han, da den ville bide ham for anden gang, sparkede ud efter den, kom dens ejer farende hen til min Skat samtidigt med han råbte: "Du må ikke sparke min hund ! Den vil kun lege".

Da min Skat gjorde hundens ejer opmærksom på, at hans hund lige havde bidt ham, så det blødte, samt at hans hund ikke var i snor selv om den befandt i en offentlig park, hvor der tydeligt bliver skiltet med, at hunde kun er tilladt, hvis de er i snor, svarede hunedens ejer, at en snor i hans hunds halsbånd var ganske unødvendigt, da han havde fuldt kontrol over den.

Det synes min Skat og jeg så, at de to overforviste billeder alt for tydeligt beviser, at han ikke har / havde !!!
 
 
Bonusinformation …
Da det er torsdag og dermed ugens anden løbedag, det vil altså sige ugens længst løbetur, hvilket lige for tiden betyder, at den er på atten kilometer, havde min Skat til al held sit bælte med fire fyldte vandflasker med. Han ofrede den ene flaskes indhold til at skylde hundebidet umiddelbart lige efter, han var blevet bidt og da han kom hjem, blev det vasket med sæbe samt efterfølgende skyllet af med masser af rent vand tre gange, før det blev duppet rent med lidt papir fra en køkkenrulle.