Arkiver

Øv ! – Del 2


Hverdagen.

Da vi nåede til Farsø Rådhuscenters parkeringsplads ved Fakta, blev vi enige om, at vi lige ville besøge Farsø Turisinformation samt hente diverse brochure og folder, før vi handlede ind hos Fakta.

Da vi så havde anbragt dem i vores lille bil samt vi havde handlet færdigt hos Fakta og vi skulle køre derfra, ville vores lille bil igen ikke starte. Når min Skat drejede nøglen rundt, kunne vi igen høre, at motoren prøvede på at komme i gang, men at det igen bare ikke lykkedes for den at gøre det og da det heller ikke hjalp, at min Skat satte bilen i bakgear samt lod den trille baglæns samtidigt med han drejede nøglen rundt, så gik vi tilbage til Farsø Turisinformation og spurgte en rigtigt sød og servicemindet medarbejde om hun tilfældigvis viste, hvor det nærmeste bilværksted ligger.

Det viste sig, at der ligger et lille bilværksted lige bag Farsø Turisinformation, så vi gik hen til det og fik fat på en mekaniker samt satte han ind i situationen, han mente lige som min Skat, at det var bilens starter, der var gået i stykker og sådant en kunne han godt udskifte for os, men da han desværre ikke havde den rigtigt reservedel på lage og derfor skulle bestille den hjem, så kan det tidligst blive på mandag, hvilket jo ikke rigtigt vil være nogen hjælp, da min Skat jo gerne skal på arbejdet på mandag.

Så derfor gik vi tilbage til vores lille bil og da min Skat nogle gange igen havde prøvet at få dens motor til at køre, uden det var lykkes for ham, ringede jeg til vores faste bilværksted for at høre, om de tilfældigvis viste, hvor det i forhold til Farsø nærmeste autoriseret Ford bilværksted ligger, hvilket receptionisten så desværre ikke kunne hjælpe os med.

Så derfor gik vi tilbage til Farsø Turisinformation og spurgte den stadigvæk rigtigt søde og servicemindet medarbejde om hun tilfældigvis viste, hvor det nærmeste autoriseret Ford bilværksted ligger, det gjorde hun så godt nok ikke, men hun satte sig hen til sin computer og slog det op for os, hvorefter hun printede den ønskede oplysning ud til os.

Da vi kom tilbage til vores lille bil, prøvede jeg at ringe til det nærmeste autoriseret Ford bilværksted altså Jens Buus Biler i Aars, men da alle dem, der kunne besvare mit spørgsmål, var til frokost, og det kun ligger cirka et kvarters kørsel fra Farsø, så besluttede vi at prøve at løbe vores lille bil i gang og da det lykkedes for os, så kører vi nu til Aars.