Arkiver

Kort nyt – Del 5


Hverdagen.

Ved 11:00 tiden i formiddags fik Poul at vide, at han nu havde fået den allersidste portion antibiotika, der skulle gives via drop, så nu går han over til at få de tre forskellige slags antibiotika i pilleform og derefter blev han udskrevet.

Jeg ved ikke, hvad hospitalets personale tænker på og jeg skal nok heller ikke udtale mig om, hvad jeg synes om deres tankegang, for det bliver langt fra pæn læsning, men at udskrive en mand, hvis ene arm er sønderbidt samt revet fra albuen til fingerspidser, er i mine øjne dybt uansvarligt, især fordi hans sår ikke må forbindes og der ikke må komme snavs ned i dem samt han ikke må bruge den syge arm, hvordan hænger det sammen med, at han kan klare sig selv ?

Jeg spurgte om, hvordan og hvorledes med hensyn til den videre rensning samt pasning af Pouls sår og dertil fik jeg at vide, at hospitalet sender et brev til Herlev Kommune, der så skal tage stilling til om der skal komme en hjemmesygeplejerske, der kan gøre det for ham, men der går nok nogle dage, før det komme til at gå igennem.

Jeg blev meget vred som i rødglødende og højlydt spruttende af raseri samt mega monster meget skuffet over, at man er så total ligeglad med et medmenneske, at man ikke bekymre sig om, hvordan vedkommen videre helbredsle kan sikres bedst muligt, så jeg bed om at få lov til at tale med en socialsygeplejerske, da jeg håbede, at hun måske kunne få sat det med hjemmesygeplejersken i gang lidt hurtigere, men det kunne hun desværre ikke, for det er ikke hendes bord. Hvor må det dog være dejligt, at kunne løse opgaverne med så kort et svar.

Til gengæld kunne hun så formidle kontakt til en så kaldt gadesygeplejerske, der måske kan tale Pouls sag med hensyn til at overbevise Herlev Kommune om, at han har et akut opstået behov for hjælp både til pasning af hans sår samt den personlige pleje, men som hun sagde: "Træerne vokser ikke ind i himmel og jeg kan desværre ikke trylle".

Det meget korte af det meget lang er, at Poul indtil videre bor hos min Skat og mig samt at jeg i morgen skal prøve på at få fat på Roskilde Kommune for at overbevise dem om, at Poul har behov for at en hjemmesygeplejerske tilser samt renser hans sår.