Arkiver

Årets sjette fredag


Hverdagen.

At tiden virkeligt går meget hurtigt, er der nok ingen som helst former for tvivl om i hvert fald ikke hos min Skat og mig, for så ledelse er vi allerede nået til årets sjette fredag samt februar måneds anden af slagsen og dermed er årets femte hele samt helt normale arbejdsuge allerede ved at være brugt næsten helt op.

Det betyder så også, at det er næsten lige før, vi kan komme til at tage hul på årets sjette weekend og den har vi i den grad også i denne uge virkeligt set frem.

Min Skat og jeg har allerede for længst tage hul på denne kølige fredag, hvor udendørstemperaturen her i vores område af Roskilde lige nu er minus 1,2 grader, der forhåbentligt bliver denne uges allersidste arbejdsdag for både min Skat på sit arbejde, hvor han lige om lidt går i gang med dagens mange opgaver, og mig herhjemme, hvor jeg stadigvæk sidder foran min computer, imens jeg skriver lidt på min meget mildt skrevet lettere forsømte blog samt nyder min morgenmad og min morgenthe, men om en lille times tid så skal jeg nok gå i gang med de af de mange forskellige praktiske huslige opgaver, jeg altså som absolut minimum skal have klaret i løbet af denne fredag, så min Skat og jeg har de færre opgaver, vi skal løse i fællesskab i løbet af den kommende weekend.

Nu er der så for øvrigt "kun" seks hele uger samt en enkelt arbejdsdags tid tilbage, før min Skat og jeg forhåbentlig kan komme til at tage hul på vores ti dage lange påskeferie. Hvis min Skat ellers får mulighed for at holde tre ferie- eller flex-dage eller bare i det mindste at arbejde hjemmefra de tre første hverdagen i selv påskeugen.