Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Så er den tredje dag i vores ti sammenhængende dage lange skønne forsommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, min Skat er i fuld gang med at tørre dagens samlede opvask og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag.

I dag har på en måde føltes som dagen derpå, for både vores lille bil, der klarer over, den har ømme dæk på grund af, den nåede at køre sammenlagt 586,1 kilometer i går, samt min Skat og jeg har været lidt halv matte samt trætte det meste af dagen.

Da vejret så samtidigt var både blæsende, koldt samt regnfuldt, besluttede min Skat og jeg i morges, at vi ville køre til Grenaa, hvor vi besøgte Kattegatcentret og vi var mindst lige så begejstret for det denne gang, som vi var sidste gang, der for øvrigt også var første gang, vi besøgte det.

Min Skat og jeg brugte næsten fire og en halv times tid på at se på fisk samt andre havlevede dyr samt cirka et kvarters tid på at nyde den medbragte madpakke og jeg fik købt turens allerførste and i form af en lille gul gummi badeand.

Da vejret stadigvæk var både blæsende, koldt samt regnfuldt droppede vi den planlagte gåtur langs med Grenaas havn, til gengæld prøvede min Skat om det mobile bredbånd virkede i bilen, hvilket det gjorde helt fint endda, men desværre var vores bærebar computers batteri fuldstændigt totalt faldt allerede efter kun cirka ti minutters tid.

Da vi nåede tilbage til sommerhuset, skriftede min Skat til løbetøj, hvorefter han løb sin normale søndagstur. Jeg burde også havde haft løbet min normale søndagstur, men da jeg hele dagen har haft lidt småmigræne samt svimmelhed, hoppede jeg løbeturen over samt tog en lur i stedet for og så håber jeg, at jeg så er helt frisk til i morgen, hvor vi gerne vil bruge det meste af dagen i Ree Park.

Samtidigt med min Skat tilberedte aftens menu, nåede vi at gennemse de få brochure over Djursland samt området lige omkring Ebeltoft, jeg nåede at hente hos turistbureauet i Roskilde i sidste uge, og vi har allerede fundet ud af, at en uges ferie på Djursland er meget langt fra nok, hvis vi virkelige skal nå at besøge, opleve samt se bare halvdelen af alt det, vi har lyst til.

Da vi havde nydt aftens menu, prøvede min Skat via den bærebar computer, om han kunne finde nogle flere oplysninger om Nationalpark Mols Bjerge, hvilket desværre ikke rigtigt lykkedes, blandt andet fordi det mobile bredbånd kører ufatteligt langsomt, så derfor kører vi rundt om Ebeltoft Turistbureau i morgen eller i overmorgen, samtidigt med jeg tog ud af bordet, ryddede til side og vaskede op, hvorefter min Skat gik i gang med at tørre af og jeg overtog den bærebar computer, så jeg kunne komme i gang med at skrive dette indlæg på min blog.