Arkiver

Årets 23. ups !


Hverdagen.

I dag har desværre været endnu en af de der lidt dumme dag, hvor jeg ikke rigtigt har haft det i mig, der skulle til, for at jeg kunne klare at nå ret meget andet samt mere end lige præcist det så absolutte allermeste nødvendige samtidigt med jeg har hygget mig med småmigræne.

Dertil kommer, at vejret heller ikke lige frem har været det allermest spændende i dag, for Solen var endnu ikke nået at komme helt op på himlen, før de mørke regnfulde samt skulle det lidt senere viste sig yderst utætte skyer fuldstændigt havde overtaget himlen.

Så da jeg havde hængt dagens anden samt sidste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på dels vingetørrestativet og dels det vingeløse tørrestiv ude på altanen, blev jeg enige med mig selv om at springe dagens gåtur over og så i stedet for bruge tiden på at læse i den igangværende bog. Det endte dog med, at jeg nåede at afkalke vaskemaskinen samt sætte den i gang med at vaske den maskinfuld hvid finvask, der først bliver skyllet, centrifugeret samt hængt til tørre i morgen.

Da jeg havde spist min frokost samt ryddet til sidde, vaske op, tørret af samt stillet på plads efter min Skats og min morgenmad samt frokost, overgav jeg mig og derfor gik jeg i seng samt sov i næsten tre timer, hvilket så havde en positiv effekt på min småmigræne, der stort set var væk, da jeg vågende.

Derfor tog jeg mig sammen og så gik jeg i gang med at stryge resten af dagens to maskinfulde sammenlagt 44 stykker tøj, der efterfølgende blev putte på plads i diverse skabe samt skuffer, før jeg vandede alle vores efterhånden ikke helt små plantepusser ud på altanen og da vejret var ved at klare op, så besluttede jeg, at jeg ville gå en lille tur.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fires opstillede containere til dagrenovation, før jeg gik ud til Ro´s Torv, hvor jeg startede med at gå en runde, da alle butikkerne derud har udsalg.

Den første butik, jeg besøgte for at se, om de havde noget spændende på tilbud, var H & M og det endte med, at jeg kom til at købe en ny kjole, der kostede 149,00 kroner, af den slags, der hvis vejrguderne sørger for, vi får lunere samt mere solrigt vejr, nok vil hænge på mig det meste af sommeren.

Derefter besøgte jeg Panduro Hobby, hvor jeg kom til at købe dette …

2012/06/22/301.jpg

… der listet op er følgende …

1 ark stickers med bier, bikuber og blomster ( artikel 125929 ), der var sat ned fra 19,90 kroner til 9,00 kroner
1 ark stickers med forskellige Halloween motiver ( artikel 125890 ), der var sat ned fra 22,90 kroner til 11,00 kroner
2 ruller a to meter hvidt dekorationsbånd med gule og orange blomster samt små grønne blade ( artikel 970173 ), der var sat end fra 12,00 kroner per rulle til 6,00 kroner per rulle
1 rulle a to meter hvidt dekorationsbånd med brune blomster samt små grønne blade ( artikel 970174 ), der var sat end fra 12,00 kroner til 6,00 kroner samt
to mintgrønne kvaste ( artikel 210002 ), der var sat end fra 12,90 kroner til 6,00 kroner.

Jeg handlede lidt ind hos Føtex, før jeg begyndte at gå hjemad og jeg smuttede lige rundt om Fakta i Østervangs Centret for at handle lidt ind på hjemvejen. Min Skat var kommet hjem fra arbejdet med efterfølgende træning, da jeg kom hjem og da jeg havde puttet alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt vist min Skat min nye kjole samt hobbysold, kørte vi en tur ud til Kiwi Mini Pris i Dommervænget, der åbnede i går, for der var et par tre af deres gode åbningstilbud, vi gerne ville benytte os af.