Arkiver

Genbrugsænder – Del 2


Hverdagen, Ænder.

Da Wivi besøgte mig i fredags, havde hun taget nogle forskellige nisser samt strikkeopskrifter med til min Skats tante, og derfor havde jeg lovet hende, at jeg ville besøge hende i dag.

Så da jeg havde hængt dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen og jeg havde lukket for varmen i hele lejligheden samt jeg havde sat vinduet i badeværelset, vinduet i køkkenet, vinduet i soveværelset samt den ene af altandørene i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra. Da jeg havde to store plastikposer med diverse forskellige ting til både min Skats tante samt hendes for længst voksne, men dog stadigvæk hjemmeboende datter, så udlod jeg at tage andet med mig, da jeg gik hjemmefra, og derfor var jeg ikke rundt om nogle af containerne i mit lokalområde.

Min Skats tante kunne bruge alt det, jeg havde med til hende, og hun var især begejstret for alle nisserne.

Da min Skats tante og jeg havde hyggesnakket i et par timers tid samtidigt med vi havde drukket the, spiste kage – jeg havde taget et stykke af min Skats hjemmebagte kage med – samt lagt puslespil, blev vi enige om at gå en lille tur, så vi kunne brænde nogle få af de mange kagekalorier af.

Jeg friste næsten til at skrive, at vi gik vores sædvanlig tur, hvilket vil sige, at vi besøgte Søstrene Grenes, Irma, Super Best samt Bog & Ide i nævnte rækkefølge, før vi nåede hen til Stændertorvet, hvor jeg hos en af lopperne fandt dette par søde keramik ænder …

2012/03/14/101.jpg

… der kostede en rund femmer per styk, samt disse fem flotte påskeæg …

2012/03/14/102.jpg

… og da jeg kunne få dem alle fem for en rundt tier, slog jeg til.

Min Skats tante og jeg forsatte af Algade og vi nåede at besøge både Inspiration, Bahne, Netto, Tiger samt Kvickly i nævnte rækkefølge, før vores veje skiltes og vi begge to satte kursen mod vores hjem.