Arkiver

Lille gult hæklet tæppe


Hverdagen, Håndarbejde.

Vi kan godt mærke, at indeklimaet i vores lille lejlighed er blevet meget bedre efter udskiftningen af altandørene samt vinduerne sidste år, men de to lunestrenge i badeværelset samt lejlighedens tre varmeapparater har stadigvæk meget svært ved at lune hele lejligheden op og det føles især, når man ikke er i bevægelse.

Så når jeg på dette tidspunkt af året sidder foran min computer om morgen, så er jeg pakket ind i et lille fleecetæppe, da det er en meget billigere løsning end at skrue helt op for varme i hele lejligheden, hvilket så for øvrigt heller ikke vil give den ønskede effekt … at jeg ikke småfryser, og når jeg på dette tidspunkt af året sidder i sofaen alene eller sammen med min Skat, er jeg også altid pakket ind i det omtalte fleecetæppe, der så bare nogle gange fylder lidt for meget.

Så derfor besluttede jeg, at jeg ville hækle et lille tæppe …

2012/01/11/201.jpg

… af de fem nøgler gult ( farve nummer 2032 ) Perle Acryl ( 100% acryl ), der var tilbage, da jeg havde hæklet det gule sengetæppe. Tæppet er for øvrigt hæklet med min Perle Inox hæklenål nummer 3,5.

Ligesom da jeg sidste år hæklede barnevogntæppet for vores under-underbo, har jeg også denne gang valgt, at hækle tæppet som en meget stor oldemors firkant på 48 omgange, der så er afsluttet med en omgang fastmasker samt en tungekant, og selv om tæppet kun måler 80 centimeter på hver led, så har det rent faktisk fået en helt perfekt størrelse, hvilket jeg allerede har fundet ud af her til aften, hvor det for allerførste gang var i brug.