Arkiver

Byvandringen der blev væk


Hverdagen, Oplevelser.

Min Skat og jeg havde virkeligt glædet os til at deltage i sommeren femte og næstsidste byvanding i Roskildes centrum samt sommerens tredej og sidste af slagsen med Lotte Fang-Borup, der skulle finde sted i aften med start fra Stændertorvet klokken 19:00 også selv om vi nok tidligere har hørt om alt det, der var på aftens program, der turen ville handle om alle middelalderens kloster i Roskilde.

Jeg erkender, at vi nåede lige sendt nok ud af hoveddøren, for vi nåede ikke at være på Stændertovet før ved 19:02 tiden, men da de første fire af sommerens byvandringer først er begyndt, når kirkeklokkeren er blevet færdige med deres klokken 19:00 ringning, der varer fem minutter, regnede vi med, at vi godt nok kom lige sent nok, men at vi dog ikke kom for sent til at deltage.

Det gjorde vi så bare, for i aften har Lotte Fang-Borup åbenbart sat sig for, at vi begynder klokken 19:00 præcist og derfor var byvandringen forsvundet som i pist væk, da vi nåede frem til Stændertorvet. Nu skulle man jo tro, at en byvandring med cirka 200 til 250 deltager ikke sådant lige er til at overse og vi prøvede da også at gå i retning af de steder, hvor vi ved, at der i middelalderen lå et kloster, men selv om vi gik næsten to kilometer i løbet af cirka tyve minutters tid, så lykkedes det altså ikke for os at finde aftens byvandring.

🙁

Ja, så kan vi vel bare lære at møde til tiden og vi fik jo trods alt en lille gåtur ud af det, så helt spildt var tiden vel ikke ?