Arkiver

En rap lysende nøglering


Hverdagen, Ænder.

I sidste uge, da jeg besøgte min Skats tante, lovede jeg hende, at hun gerne må få et par af vores salatagurker, så hun kan smage dem. Da jeg er af den opfattelse, at man ikke skal love nogen noget, man ikke har tænkt sig at holde, ringede jeg ved 8:30 tiden til min Skats tante for at høre, om hun ville give et krus the, hvis jeg kiggede forbi hende med en salatagurk eller to af egen avl og det ville hun gerne.

Jeg fristes næsten til at skrive, at traditionen tro startede jeg med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg kunne putte skraldespanden i en af de tre opstillede containere til dagrenovation, hvorefter jeg lige puttede pap i den dertil opstillede container, før jeg forsatte ad stamvejen, Køgevej, Søndre Ringvej samt Ringstedsgade til Netto på Holbækvej, hvor jeg lige købte nogle få småting inklusiv denne rappe lysende nøglering …

2011/07/25/201.jpg

… der kostede en rund tier, derfra forsatte jeg ad Møllehusvej, Rådmandshaven, Ringstedsgade samt Schmeltz Plads ind til Super Best i Skomagergade, hvor jeg lige købt lidt brød, jeg tog med til min Skats tante. Det var imens, jeg betalte for brødet, jeg mødte min Skats tantes datter, der havde en fridag, og derfor fulgtes jeg sammen med hende hen til min Skats tante.

Jeg blev hos dem i cirka tre timers tid og på hjemvejen gik jeg via Roskilde Ringen, så jeg dermed kom lige forbi Aldi på Søndre Ringvej, hvor jeg handlede lidt ind, før jeg gik hjem samt satte de nyindkøbte varer på plads, før jeg smurte samt spiste min frokost.