Arkiver

Årets fjottende ups !


Hverdagen.

I dag har min Skat og jeg virkeligt været på powershopping. Det er nu ikke lige frem fordi, vi kom til at bruge mange penge på den tur, men derimod fordi vi kom til at besøge mange butikker på turen.

Vi startede med at køre rundt om Netto på Københavnsvej, hvor vi fik handlet godt ind af alle de der helt almindelige hverdagsvarer, der vejer rigtigt godt til, når de skal bæres hjem. Derefter kørte vi ud til industrikvarteret, hvor vi nåede rundt om både Harald Nyborg, Jem & Fix samt Silvan, før vi kørte ind til Ro´s Torv, hvor vi fik handlet lidt ind hos Føtex.

Derefter kørte vi hen til den store parkeringsplads på O. H. Schmeltz Plads, hvor vores lille bil så kunne hygge sig, imens min Skat og jeg blandt andet nåede rundt om Beckers Farvecenter i Ringstedsgade, Karl E i Hersegade, Tiger, Netto samt Kvickly i Algade og det var i den sidste af butikkerne, at jeg kom til at foretage årets fjottende ups i form af …

2011/07/06/001.jpg

… 13 nøgler turkis Bawtry ( 100% akryl ) med en løbelængde på 140 meter per 50 gram, 10 nøgler æblegrønt Acton ( 100% akryl ) med en løbelængde på 210 meter per 50 gram samt 2 nøgler lysegrønt Chesham ( 100% akryl ) med en løbelængde på 230 meter per 50 gram, der uanset deres førpris nu kostede en rund femmer per nøgle. Så der blev lige soldet for 125,00 kroner.

Da jeg kom hjem, opdagede jeg for øvrigt, at jeg havde husket helt rigtigt, for både de ti nøgler æblegrønt Acton og de to nøgler lysegrønt Chesham, jeg købte i dag, har nøjagtig det samme indfarvningsnummer som de ni nøgler æblegrønt Acton og de elve nøgler lysegrønt Chesham jeg købte den 19. maj i år.