Arkiver

Lysende badeællinger


Hverdagen, Ænder.

Da de to sidste af de tre håndværker, der siden 7:30 tiden i morges har været beskæftiget med at udskifte vores fire vinduer, hvilket de så også er blevet helt færdige med, så nu mangle vi kun at få udskiftet de to altandøre, var gået, blev jeg enige med mig selv om, at jeg trængte til at komme ud samt at det ville synd, hvis jeg ikke nåede at nyde det fine vejr i dag. Så derfor gik jeg en tur ind til Roskildes centrum.

Jeg indrømmer nu heller end gerne samt helt uden af stamme mig over det, at jeg ikke lige frem var oplagt til at gå en tur, men jeg skal altså helst ud at gå hver dag og så ville jeg jo gerne købe den nye Jumbobog, der udkom i dag, og den nærmeste butik, hvor jeg kan købe den, er Kort & Godt på Roskilde station, så derfor kom jeg ud at gå igen i dag.

Da jeg havde været rundt om Kort & Godt på stationen, hvor jeg dels købte den nye Jumbobog og jeg dels hentede det nyeste nummer af Ud Og Se, forsatte jeg hen til Tiger i Algade, hvor jeg dels købte nogle poser med krydderier og jeg dels købte dette dejlige trekløver …

2011/07/04/701.jpg

… der blinker samt lyser, når de bliver våde i bunden. De kostede 30,00 kroner altså en rund tier per styk og når vi en gang er blevet helt færdige med det kommende store projekt i vores badeværelet, så vil de med meget stor sandsynlighed få en fast plads lige foran vinduet.