Arkiver

Husejer


Hverdagen.

Anne kom ved cirka 10:00 tiden, for hun havde lovet mig, at jeg i dag måtte køre med hende, når hun skulle handle ind. Vi startede med at køre ud til Harald Nyborg, hvor jeg købte en lille julegave til Poul, derfra kørte vi lige rundt om Shurgard, hvor jeg anbragte nogle forskellige ting og Anne hentede nogle forskellige ting, før vi kørte til Jysk, hvor jeg købt nogle flere små julegaver til Poul.

Når vi nu var lige ved siden af, så besøgte vi også lige Ro´s Torv, hvor jeg købte nogle få småting, der skal bruges til næste års advents- og kalendergaver, hos Tiger og vi begge to handlede ind hos Føtex.

Jeg holdt mig næsten til min huskeseddel, for der kom kun et lille impulskøb ned i min indkøbskurv, og det var en klar plastik æske med fire forskellige kulørte plastik huse til vores juletræ …

2010/11/30/101.jpg

… der dermed også er blevet husejer. Den klare plastik æske med de fire forskellige kulørte plastik huse kostede for øvrigt 19,95 kroner, så det var ikke ligefrem et af den slags impulskøb, der kan ødelægge ens økonomi. Da Anne og jeg var færdige med at handle ind på Ro´s Torv, kørte vi lige rundt om Aldi, før Anne kørte mig hjem samt hjalp mig med at bære mine nyindkøbte varer op.

Derefter sætte jeg lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt smurte min frokost, som jeg for øvrigt har nydt, imens jeg skrev dette lille indlæg på min blog, og nu vil jeg gå i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg går i gang med at stryge de to maskinefulde ( 38 stykker ) tøj, jeg nåede at vaske i løbet af morgen.