Arkiver

Årets allersidste efterårsdag


Hverdagen.

I dag er det den 30. november 2010 og dermed har vi så her til morgen i hvert fald ifølge kalenderen taget hul på den allersidste dag af det indeværende års efterår, da vinteren jo officielt stater i morgen den 1. december, der for øvrigt også er min elskede Skats fødselsdag samt datoen hvor startskuddet til årets allermest hyggeligste måned nemlig julemåneden for alvor lyder. Dermed er det også i morgen, at vi må åbne den allerførste låge i årets julekalendere samt den allerførste gave i årets pakkekalender.

Jeg vil nu våge at påstå, at efteråret desværre allerede for længst er ophørt og at vi efter min mening simpelhen alt for tidligt allerede har taget hul på vinteren og dermed er den allermørkeste samt allerkoldeste årstid ikke kun ved at være på vej, men at den desværre også allerede er ankommet til vores bredegrader. For lige nu er der minus 7,7 grader her i Roskilde og det er ikke kun koldt, det er altså slædehunde hammerende koldt !

Vi kan desværre også kun alt for godt mærke, at dagens længde efterhåndens er aftaget med 9 timer og 58 minutter. For det er mørkt, når vi står op om morgen og vi er nødt til at have lyset tændt det meste af morgen for ellers kan vi ikke finde rundt i vores lejlighed. Dertil kommer, at klokken når at blive langt over 8:00, før vi kan få øje på solens allerførste spæde stråler.

På dette tidspunkt af morgen har min Skat for længst taget hul på dagens opgaver på sit arbejde og jeg har for længst spist min morgenmad samt drukket min morgenthe, imens jeg sad foran min computer, hvor jeg læste lidt med på en stor håndfuld af diverse blogge, jeg dagligt følger med i, samtidigt med jeg også har nået at skrive lidt på min egen blog. Vaskemaskinen er for længst sat i gang med dagens allerførste maskineful og jeg er selv godt i gang med dagens huslige opgaver.