Arkiver

Landskabsarkitekt


Hverdagen, Håndarbejde.

Da min Skat og jeg havde spist aftens menu samt vi i fællesskab lige havde nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter samtlige af dagens måltider, fandet jeg de seks flade hvide Kassett papkasser, der rummer alle mine små søde polystrone baby-tumle-nisser fra Pobra, frem, og dermed fandt jeg også de små kælke- og skibakker, min Skat fremstillede til vores snelandskaber for tre års tid siden.

Der er jo tale om snelandskaber og selv om de er befolket med et sandt mylder af små travle glade nisser, så får de altså lov til at være fremme til slutningen af januar eller starten af februar måned, før de bliver pakket væk.

Det skyldes dels at på denne måde får min Skat og jeg så lov til at glæde os over alle de mange herlige små søde baby-tumle-nisser, jeg efterhåndens har nået at få eller købe, og dels at vinteren jo officielt i hvert fald ifølge kalenderen varer lige til og med udgangen af februar måned. Jeg indrømmer dog hellere end gerne, at jeg personligt håber, at vi får et meget tidligt samt lunt forår næste år.

Min Skat startede med at finde ud af, hvor kælkebakken og skibakken …

2010/11/28/201.jpg

… skal være i år og derefter gik han i gang med at beklæde dem begge to med lidt vat …

2010/11/28/202.jpg

… hvorefter han lagde et stykke psykisk ustabilt ( læs: nervøst ) velour ovenpå …

2010/11/28/203.jpg

… ikke kun kælke- og skibakken med begge reoler, der nu med lidt god vilje er blevet omdannet til to hvide snelandskaber, alle vores små søde baby-tumle-nisser kan hygge sig i.