Arkiver

En atypisk torsdag morgen


Hverdagen.

I går aftes, lige inden vi gik i seng, slog min Skat vores vækkeur eller rettere vores clockradio fra og jeg satte min mobiltelefon til, for her til morgen kunne vi begge to sove længe, da min Skat skulle halvanden times tid senere ud af hoveddøren, fordi vores lille bil skal til den hvert andet årlige antirustbehandling og min Skat derfor har taget en flex-fridag i dag samt i morgen. Det er så også, hvis vi lige ser bort fra i onsdag, hvor min Skat også havde taget en flex-fridag, fordi vores lille bil skulle det årlige serviceeftersyn, den allerførste form for sammenhængende fridage, min Skat holder, siden han mandag den 9. august i år begyndte at arbejde igen efter vores sommerferie.

Min Skat er lige gået hjemmefra, så han kan køre vores lille bil hen til vores faste antirustværksted, hvor den skal afleveres ved 7:30 tiden her til morgen, så den i løbet af i dag og i morgen kan få foretaget sit hvert andet årlige antirustbehandling. Bagefter løber min Skat så sin opvarmningtur hjem til os selv, hvorefter han løber sin normale torsdagstur. Bagefter har vi så planlagt, at vi i fællesskab skal nå nogle forskellige helt almindelige praktisk huslige opgaver i løbet af dagen.

Selvfølgelig kunne min Skat godt enten cykle eller tage de offentlige transportmidler til arbejdet i dag og i morgen, men sådant en tur på cykel tager lige knap og nap halvanden times tid og sådant en tur med de offentlige transportmidler tager lidt over to timers tid og dermed ville han først kunne nå at møde til tidligst klokken cirka 9:45, for selv om cykelturen tager noget kortere tid end turen med de offentlige transportmidler, skal han jo lige i bad samt skifte tøj, før han kan begynde på dagens arbejdsopgaver, og på det tidspunkt er næsten halvdelen af hans normale arbejdsdag allerede gået, og så skal han jo så også lige bruge yderligere halvanden til to timer på at tager hjem igen og han skal nå at hente vores lille bil på værkstedet, før det lukker klokken i 16:00 i morgen.

Så derfor valgte min Skat at flexe ud i dag og i morgen. På den anden side så længe han har timer, der svarer til adskillige uger, stående på sin flex-konto, så sker der næppe noget ved, han i dag og i morgen tillader sig at bruge sammenlagt 15:00 timer af dem på at holde fri og hvis det kniber for ham at nå denne uges arbejdsopgaver, så arbejder han jo enten hjemmefra eller også så tager han på arbejdet i løbet af den kommende weekend.