Arkiver

Lidt julehygge


Hverdagen.

I løbet af morgen slog snevejret over til slud, der så igen slog over i regn og det har stort set regnet lige siden, men ifølge DMI vil det slå over til sne igen i løbet af aften.

Så vejrmæssig har denne tirsdag absolut ikke lige frem været særlig positiv. Selv har jeg ikke lige frem været for produktiv eller for den sags skyl aktiv i dag eller rettere det meste af det, jeg har foretaget mig i dag, er noget, nok langt fra de fleste vil kunne bemærke, hvis de besøger os, men jeg har ud over de helt normale hverdags ting blandt andet også fået ryddet op i en hel del brochure med meget mere af den slags, der bare lå og tog plads op på mit skrivebord, og jeg har fået skrevet en opdateret liste over alle de indlæg, der omhandler de mange hyggelige oplevelser, min Skat og jeg har haft i løbet af indeværende år og som jeg har mere end lyst til at skrive om på min blog.

I virkeligheden burde jeg jo nok snart gå i gang med at pakke nogle af mine ænder ned i de syv lysegrå 15 liters SmartBokse, der er blevet indkøbt til formålet, så de ikke kommer til at lide overlast eller på andre måder kommer til at tage skade, når man går i gang med at udskifte faldstamme, lunestreg samt lodrette vandrør i vores lejlighed, og så kunne jeg godt tænke mig meget snart at komme i gang med at pynte bare lidt op til jul.

Så derfor har jeg lige flyttet alle de små dejlige ænder, der normalt står til hygge samt pynt på den store hvide kommode ved siden af mit skrivebord inde i soveværelse, så der blev plads til, at min pakkekalderen fra Jyderup kunne komme frem i lyset …

2010/11/23/001.jpg

… pakkerne står for øvrigt sådant, at jeg kan holde øje med dem, når jeg sidder og arbejde ved mit skrivebord, for der skulle jo helst ikke forsvinde en pakke i utide.

😉

I år har Heidi sørme også sørget for, at der er en lille spændende pakke til den allerførste søndag i advent, mod der gemmer sig en lille ny and eller ælling i den ?