Arkiver

Isbamser


Hverdagen.

Desværre føler jeg mig meget langt fra at være på toppen i dag og derfor ender det nok også med, at jeg ikke kommer til at nå ret meget mere end det så absolut allermest nødvendig igen i dag, men lidt har nogen gange også ret og i dag bliver så en af den slags dage, hvor jeg trøster mig selv med den sætning.

I løbet af morgen nåede jeg at tage mig sammen til blandt andet både at nå i bad, skrive en håndfuld små manglende indlæg på min blog, der jo også er min dagbog, pakke en adventkalender samt sætte vaskemaskinen i gang med en maskinefuld kulørt finvask, der efterfølgende blev hængt til tørre på vingetørrestativet inde i stuen. Det vil sige, det, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, blev selvfølgeligt det, og bagefter blev det hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset.

Jeg gik hjemmefra ved 10:00 tiden og jeg startede med at gå rundt om containeren med batterier, rundt om containeren med dagrenovation samt rundt om containeren med papir, derefter gik jeg rundt om containeren med pap, før jeg forsatte ind til Roskildes centrum, hvor første stop på turen blev posthuset, så jeg dels kunne sende to maxibreve samt jeg dels kunne købe frimærker og julemærker.

Jeg handlede lidt ind hos Kvickly samt Netto, før jeg gik hen til Bog & Ide for at hente mit medlemkort, der nu var nået frem, og derfra forsatte jeg til Søstrene Grene, da jeg ville se, om de havde fået nogle nye spændende julerelateret varer frem på deres hylder. Det blev nu en meget billig omgang, for jeg kom kun til at bruge 22,20 kroner på en æske med to søde hvide glaskugler …

2010/11/22/101.jpg

… til vores juletræ. Jeg elsker dyr og selvfølgelig skal vi da have to isbamser på vores juletræ.

Jeg var lige rundt om Føtex i Roskilde Stations Center samt Fakta på Køgevej, før jeg gik hjem og jeg satte alle varerne på plads.

Egentligt ville jeg gerne have noget frokost lige nu, men der er lukket for både det kolde samt det varme vand og jeg vil ikke rører ved mad, før jeg har haft mulighed for at vaske hænder.