Arkiver

Fire små gaver mere


Hverdagen.

En blogger har to gange overrasket samt glædet mig med en højst uventet hilsen i form af en gave. Den første pakke indeholdte en varm and og den anden pakke indeholdte tre forskellige små ænder.

Begge gang har jeg tilbudt, at jeg gerne selv ville dække omkostningerne til både emballage samt porto, men det har jeg så bare ikke fået lov til at gøre. Da jeg gerne vil sige: "Tak" for de fremsendte ænder samtidigt med jeg godt selv kan lige at sprede lidt glæde samt hygge, har jeg nu købt fire små ting, der er blevet pakket som en adventkalender …

2010/11/22/001.jpg

… jeg nu vil sende til dem omtalte blogger. Jeg ved, hun ikke gør så meget stads ud af julen, hvilket jeg selvfølgeligt respektere, og derfor lad jeg det være op til hende selv, om hun vil gemme sine pakker og hun så kun vil åbne en af dem hver søndag i advent eller om hun vil åbne dem alle fire på en gang, men jeg håber, hun bliver glad for de små pakkers indhold samt at hun kan bruge de fire små ting, der alle som en er blevet købt specielt til hende.