Arkiver

Så kom vinterdækkene på


Hverdagen.

Selv om det stadigvæk kun er efterår, har udendørstemperaturen allerede flere gange været lige omkring eller lige under frysepunktet ikke kun om nætterne, men også om dagene og da vi i fredags fik vinterens allerførste sne, så mente min Skat, at nu er det vist nok ved at være på tide, at vores lille bil får sine vinterfutter ( læs: vinterdæk ) på. Så derfor gik han i gang med opgaven.

Til al held viste det sig, at sommerdækkene ikke havde nået at sætte sig rigtigt godt fat på hjulene, så de var relative nemme at få af denne gang. Hvor er det nu lige, at man skal anbringe dunkkraften …

2010/11/21/001.jpg

… det var det første dæk, så mangler der kun tre …

2010/11/21/002.jpg

… eller retter kun to …

2010/11/21/003.jpg

… faktisk tog det under en times tid, fra min Skat gik i gang med opgaven og til vores lille bil havde fået udskiftet sine sommerfutter med vinterfutter, men den er lidt utilfreds, for der er ikke alufælge på dens vinterfutter, de har kun plastik fælge og det er så oven i købet kun de tre af den. For den allerførste vinter tabte vores bil den ene af plastik fælgene og vi har desvære aldrig fundet ud af, hvor det skete og derfor har vi heller aldrig fundet den.

Så nu gør det ikke så meget, hvis der kommer frost og sne, selv om jeg sangens kan undvære begge dele, for nu er i hvert fald bilen klar til kulde og vintervejr.