Arkiver

Pause


Hverdagen.

I den bebyggelse, min Skat og jeg bor i, er holdningen den … at dem, der allesidste skal have noget at vide, hvis de altså over hovedet taget får noget at vide, er beboerne.

Så ledelse blev der i torsdags om eftermiddag imellem klokken 15:00 og 17:00 hængt en seddel op på indersiden af vores opgangs dør med følgende ord: "Lørdag den 20.11.10 vil der bliver aflæst varme imellem klokken 12:00 og 13:00". Ja, man kan jo ikke lige frem beskylde dem for, at de har fortalte os det meget lang tid i forvejen.

Det betød jo så, at min Skat og jeg eller i det mindste bare en af os skulle være hjemme i det pågældende tidsrum i dag og det betød jo så også, at vi lige igen blev tvunget til at ændre på vores planer. Så derfor endte det med, at vi i formiddags kørte hjemmefra ved 9:30 tiden. Vi startede så med at køre rundt om Aldi på Søndre Ringvej, hvor vi lige fik handlet ind til den næste lille uges tid, før vi kørte ud til min veninden i Rønnebærparken med den store grønne plante, hun har lovet at give et nyt kærlige hjem, fordi den desværre er blevet alt for stor til, vi har plads til den.

Det var rent faktisk første gang, min Skat og jeg besøgte min veninde i Rønnebærparken, så vi slap ikke for at komme indenfor, så vi kunne komme til at se hendes "lille" samling af elefanter.

😉

Bagefter kørte min Skat og jeg hjem til os selv igen, hvor vi lige fik sat alle de nyindkøbte varer på plads, før vi puttede alt det her …

2010/11/20/101.jpg

… der blandt andet er de tre går 31 liter SmartBokse, der inderholder vores Halloweenpynt, de fire sorte 15 liters SmartBokse, der indeholder mine badeænder samt ænder til bad samt posen med min Skats og mine julegaver fra familien i Jyderup, ind i vores bil og derefter kørte vi lige ud til Shurgard, hvor vi dels anbragte det hele samt vi dels hentede nogle kasser, der indeholder nogle ting, jeg skal i gang med at rydde op samt sortere i.

Vi var lige rundt om Netto på Københavnsvej samt Super Spar i Dommervænget på vej hjem og vi var lige blevet færdige med at tømme bilen samt sætte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, da manden, der skulle aflæse varme hos os, andkom klokken 11:50.

Bagefter tog min Skat og jeg lige noget lynhurtigt frokost og derefter gik jeg i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad samt forkost, før jeg satte mig ind til computer.

Nu har min Skat lige lagt sig på vores seng, da han trænger til en lille eftermiddagslur og skal jeg være 100% helt ærlig, så tror jeg, at jeg vil gøre det samme.