Arkiver

Snerensdyr


Hverdagen.

Da min Skat og jeg var blevet færdige med at give vores altan den helt store omfattende omgang hovedrengøring, tog vi begge to noget lynhurtigt frokost, hvorefter vi i fællesskab lige fik ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter både vores morgenmad og vores frokost.

Bagefter gik vi lige rundt om containeren med dagrenovation samt rundt om containeren med pap, før vi gik hen til Jacobil for at hente vores lille bil, der har gennemgået det årlige serviceeftersyn i dag, og når nu vi allerede befandt os på Holbækvej, så kunne vi jo lige så godt handle ind på hjemvejen, så jeg bliver fri for at skulle bære på noget af det tunge, når jeg i morgen går hjem fra min zoneterapeut og jeg måske kan blive helt fri for at skulle handle ind på fredag, hvis vejret virkeligt bliver lige så kedeligt, som DMI har lovet, det vil blive.

Vi startede med at putte fakturaen, der dækker bilens serviceeftersyn, ind i bilens handskerum, og derefter gik vi lige over til Netto, hvor vi fik købt pænt ind af ikke kun alle de tunge ting, men også alle de andre ting, vi skal bruge derfra i løbet af den næste uges tid. Vi kom også til at solde lidt, for vi kom til at købe dette dejlige trekløver …

2010/11/17/101.jpg

… der er snerensdyr til vores juletræ. De er fremstillet af vat og lå i en æske, der var sat ned fra 25,00 kroner til 12,50 kroner, så de er nok ikke lige frem en af den slags impulskøb, der kan ydelægge ens økonomiske situation.

😉

Vi gik tilbage til Jacobil, hvor vi hentede vores lille bil, og vi var lige rundt om Aldi på Søndre Ringvej for at handle ind, før vi kørte hjem. Da vi kom hjem, satte vi lige alle varerne helt rigtigt på plads, før min Skat gik i gang med at tilberede vores aftensmad og lige om lidt så vil jeg gå i gang med at dække spisebordet, så vi kan sidde ved det, imens vi nyder aftens menu.