Arkiver

Jeg tog mig sammen – Del 3


Hverdagen.

Da min Skat og jeg kom hjem efter vi først havde været en tur til Kara med en bilfuld affald blandt andet plantedele samt jord, vi nu er kommet miljømæssig kurakt af med, og vi bagefter havde været rundt om Shurgard, hvor vi hentede en god potion af diverse ting, så tog vi hver især noget hurtigt frokost, før vi satte os ind i sofaen, imens min Skat så kvalifikationen til Formel 1 løbet i morgen og jeg hæklede på det igangværende projekt, der bliver stort.

Da vi begge to så ledelse havde holdt en hyggelig pause på en god times tid, gik min Skat i gang med at ordne nogle forskellige af de opgaver, der havde nået at hobe sig op på hans skrivebord og jeg tog mig sammen og derfor tog jeg resten af de porcelæns urtepotteskjulerne, der ikke længere er i brug ude på altanen, og stille dem i blød i en eddikeblanding ( læs: 1 del eddike til 5-6 dele vand ).

Dette stod de og hyggede sig med, imens jeg tog resten af plastik urtepotterne og så startede jeg med at skrabe den tørre jord af dem ved hjælp af en hobbykniv, hvorefter jeg smurte dem ind både indvendigt og udvendigt med et ufortyndet universal rengørings middel, og så lod jeg dem står med det, indtil jeg var kommet igennem dem alle sammen. Derefter blev de alle som en skylet af og så fik de en tur med en rengøringsvamp, der var påført et ufortyndet universal rengørings middel, først med den grove side og derefter med den fine side både indvendigt og udvendigt. Til sidste blev de alle som en skylet af, hvorefter jeg tørrede dem.

Så gik jeg i gang med resten af porcelæns urtepotteskjulerne. Jeg startede med at skylle dem af, derefter fik de en tur både indvendigt og udvendigt med en rengøringsvamp, der var påført et ufortyndet universal rengørings middel, først med den grove side og derefter med den fine side både indvendigt og udvendigt. Til sidste blev de alle som en skylet af, hvorefter jeg tørrede dem.

Til sidste gav jeg alle de plastikbelagte metal plantepinde og altankassen en omgang med en rengøringsvamp, hvorpå der var påført et ufortyndet universal rengørings middel, først med den grove side og derefter med den fine side, derefter skyldende jeg det alt sammen af, inden jeg tørrede det.

Efterhåndens som jeg fik tørret de nyvaskede porcelæns urtepotteskjulere, plastik urtepotter, de plastbelagte samt træ plantepinde og plastik altankassen af, det vil sige, min Skat tørrede de tre helt sorte porcelæns urtepotteskjulere samt altankassen af, for dem har jeg lidt svært ved at håndtere, blev de alle som en samlet på vores seng …

2010/11/13/501.jpg

… hvor de lige nu hygger sig, imens de venter på, min Skat og jeg skal bære dem alle som en ned i vores kælderrum, hvilket nok først sker i morgen. Så til at starte med komme de nok til at stå på gulvet inde i stuen natten over.

Alle vores nyvaskede porcelæns urtepotteskjulere, plastik urtepotter, plantepinde samt altankassen vil få lov til at holde vinterferie i vores kælderrum lige ind til min Skat og jeg forhåbentligt en gang i slutningen af februar eller starten af marts måned næste år igen får lyst til at plante og så, så vi kan gå en hel ny sæson i møde sammen med nogle små blomsterbabyer, der vokser op til blomsterbørn, der igen bliver til plantepusser, der giver frugt og andet spiseligt, som vi kan nyde i løbet af sommeren og efteråret.

Faktisk tog hele opgaven under to timers tid, og et eller andet meget klogt hoved vil jo nok mene, at det er fuldstændigt tåbeligt, at min Skat og jeg har brugt to timer på denne opgave … for altankassen, plantepindene, urtepotterne og urtepotteskjulerne bliver jo beskidte igen, lige så snart de igen bliver taget i brug.

Dertil vil jeg kun skrive fuldstændigt det samme, som jeg også flere gange tidligere har tilladt mig at skrive … vi har det personligt meget bedre med at vide, at det hele er vasket af og dermed er rent, inden det kommer til at overvindtre i vores kælderrum og dermed er risikoen for at få en "sjov" overraskelse i form af mugne eller rådne ting jo også langt mindre. Dertil kommer, at det for os begge to er virkeligt lækkert at vide, at det hele er rent og lige klar til en ny og forhåbentlig rigtigt god sæson næste år.

Endelig var der jo nok ikke et eneste af alle de kloge hoveder, der havde haft mere end ondt i det, de normalt plejer at sidde på, hvis min Skat og jeg i dag havde misbrugt de samme to timer af vores liv på at gøre noget for eller hjælpe en af dem med noget !

I dag valgte vi så bare begge to lige at være topegoist og derfor brugte vi vores energi, vores kræfter og vores tid på at udføre yderligere er par tre opgaver, der er til gavn og glæde for os selv, og denne prioritering har vi det begge to virkeligt godt med. Hvilket også er årsagen til, jeg lige har skrevet dette indlæg på min blog.