Arkiver

Søde krybdyr


Hverdagen, Skildpadder.

Jeg holder meget af dyr og det har jeg gjort lige så længe, jeg kan huske tilbage i mit liv. Hvis jeg havde muligheden for det, men det har jeg så desværre bare ikke, så var vores hjem befolket af adskillige kæledyr. Jeg drømmer stadigvæk om at få mulighed for at få et lille kæledyr og det må rigtigt meget gerne være en græsk landskildpadde. Jeg har haft tre af slagsen i løbet af min barn- samt ungdom og jeg er stadigvæk dyb fascineret af disse spændende dyr.

Så da jeg i formiddags var gået en tur ind til Roskildes centrum for at handle lidt ind og jeg lige var et hurtigt smut indenfor hos Bahne bare sådant for at se, om de mon havde fået nogle nye og spændende julerelaterede varer hjem og jeg så støtte på denne glaskugle …

2010/11/08/102.jpg

… så var jeg simpelhen bare solgt.

Det var jeg også, da jeg opdagede, at jeg også kunne købe denne glaskugle …

2010/11/08/101.jpg

… så nu har vi to små søde krybdyr til vores juletræ. Begge glaskugler kostede 40,00 kroner per styk og det er også lige i overkanten af, hvad jeg synes er rimeligt for den slags, men de er så tilpas andreledelse, at dem skal der være bare være en af hver af på vores juletræ.

Da min Skat og jeg lørdag den 16. oktober i år var til Halloween i Tivoli, så vi godt nok de samme glaskugler hos Det Gamle Apotek og vi talte om, at dem kunne vi rigtigt godt tænke os bare en af hver til vores juletræ, men vi blev også hurtigt enige om, at 50,00 kroner per styk var lige i overkanten.

I dag fik jeg så begge glaskugler til 40,00 kroner per styk og selv om jeg også synes, det er i den så absolutte dyre ende, så valgte jeg i dag at købe en af hver af dem, gangske lige som jeg i fredags med hensyn til de buttede grise valgte at købe et par dem.

Nu bliver der så nok heller ikke købt ret meget mere nyt julepynt i år, altså med mindre vi kommer til at købe et hold glaskugler, når vi forhåbentligt besøger Tivoli ved juletid, samt hvis jeg kommer et eller andet sted, hvor jeg kan få nogle af årets nyheder af babynisserne fra Proba, som jeg jo samler på og som befolker snelandskaberne på vores reoler inde i stuen.