Arkiver

Nye motorkul


Hverdagen.

Onsdag den 6. oktober i år nedlade vores vaskemaskine arbejdet som i jeg vil simpelhen ikke vaske mere tøj for jer. Om eftermiddagen lykkedes det til al held for min Skat at overtale vores vaskemaskine til at genoptage arbejdet ved at han lovede den, at den nok skulle få to nye motorkul lige så hurtigt, som de kunne bliver skaffet hjem.

Derfor ringede jeg til butikken, hvor vi har købt vores vaskemaskine, og de lovede os at skaffe et par nye motorkul hjem så hurtigt som muligt. Allerede den efterfølgende ondsag blev der ringet fra butikken for at fortælle os, at de nye motorkul var kommet hjem, men desværre viste det sig, at det ikke var den model af motorkul, der passer til vores vaskemaskinen, og derfor blev de nu nødt til at bestille dem direkte fra den fabrik, der har fremstillet vores vaskemaskine, og dermed blev de også en hel del dyrere.

Så som jeg skrev lidt om i det forrige indlæg, så afsluttede min Skat og jeg dagens indkøbstur med at smutte rundt om El-Plus i Gullandsstræde for at hente de to motorkul til vores vaskemaskine, de endelige langt om længe havde fået hjem, og tænk sådant to små stykker reservedele …

2010/11/06/201.jpg

… kostede 500,00 kroner. Det, syntes vi godt nok begge to, er dyrt, selv om det jo stadigvæk er billigere end en helt ny vaskemaskine, og så håber vi ellers på, at der går mindst to år, før vores vaskemaskine igen gerne vil have en udskiftet en del.