Arkiver

God morgen onsdag


Hverdagen.

Det har blæst samt regnet det meste af natten og det gøre det stadigvæk her til morgen, hvor det egentligt er relativ lunt, da udendørstemperaturen her i Roskilde lige nu er plus 10,4 grader. Så når det en gang så småt begynder at blive lyst udenfor, vil vi nok kunne se, at træruskeren har været forbi.

Træruskeren findes godt nok kun i min fantasi, men for mig giver det en virkelig god mening, at der findes et væsen, som hvert efterår sørger for at selv de allermest egenrådige visne blade, der simpelhen bare ikke vil forlade deres plads på træerne, kommer til at gøre det og mange gange ligger alle de nedfaldne kulørte blade jo i en cirkel rundt om træet, de før sad på, ganske som hvis et eller andet væsen havde stået og rusket i træet lige ind til dets blade faldt af.

Jeg ville ønske, at træruskeren også kunne ruske lidt brugbart energi i mig, men det formår den nok ikke at gøre. Det hjælper jo ikke ret meget, at jeg var aktiv i forgårs samt halv aktiv i går, når jeg så føler mig næsten lige så flad som en fregne her til morgen, hvor min højre ankel igen lige vil fortælle mig, at den lille gåtur både i går og i forgårs var i orden, men i dag gider den simpelhen ikke at at deltage i bare en meget kort gåtur.

Så meget tyder på, det ikke gør så meget, at vejret her til morgen ikke lige frem indbyder til en god lang gåtur i mit efterårkønne lokalområde, da jeg nok bliver nødt til at tage hensyn til min ankel, hvis den skal være bare nogenlunde samarbejdvillig både i morgen og i overmorgen, hvor jeg begge dage har en aftale, der kræver, at jeg går.

Så i dag vil jeg forkæle mig selv med indendørs hygge og måske vil jeg også sørger for at Trofast ( læs: vores støvsuger ) får lidt motion, det kunne i hvert fald reducere den efterhåndens ret så store bestand af nullermænd i alle vores lejligheds hjørner og kroge.