Arkiver

Det var den weekend …


Hverdagen.

Så er endnu en weekend gået alt for hurtigt …

I går nåede jeg at sidde med nogle af de opgaver, som jeg havde taget med hjem fra mit arbejde i tirsdag, fra klokken 6:00 til 9:00, igen fra klokken 14:00 til 17:00 samt fra klokken 20:30 til 23:00, det vil sige i alt i 8:30 timer.

I dag har vi været til barnedåb i Vallensbæk Kirke med tilhørende mad bagefter. Vi tillade os at være lidt skuffet over maden. Sidste år, da det var storesøsteren, som blev dåbt, blev der budt på buffet, i år blev vi spist af med pølsehorn og franskbrød med marmelade og afskåret pålæg, hvilket bestem ikke er noget, som man bliver met af at spise til frokost. Nu ved jeg godt, at det må været rimmeligt hårdt med to så små blebørn, men så kunne der jo være, at en eller flere havde kunnet hjælpe de nybagte forældre med maden. Ja … der er nok noget om snakken om … at der ikke bliver gjort lige så meget ud af nummer to, som der bliver gjort af nummer et.

😉

Da vi kom hjem, var vi selvfølgelig begge to ude at løbe og så satte jeg mig med resten af de opgaver, som jeg tog med hjem fra mit arbejde i tirsdag, fra klokken 15:00 til 19:15. Så selv om jeg har holdt flexfri både torsdag og fredag i denne uge, så er det ikke blevet til mere end 1:30 timer, som jeg har fået reduceret min flexsaldo med, når jeg så lægger denne uges overarbejde til.

🙂

Nu er vi så begge to på vej i seng. En ny dag og dermed arbejdesuge truer i morgen.

😉