Arkiver

Sort og hvid = Årets 7. ups !


Hverdagen.

I formiddags kom jeg lige til at smutte rundt om Panduro Hobby her i Roskilde, da de lige for tiden har sommerudsalg og jeg håbede på, at jeg måske kunne finde nogle sjove og spændende hobbyartikler, som jeg kan bruge til dette års jule- og kalendergaver.

Det gjodre jeg, men jeg fandt "deværre" også dette her …

2007/07/05/001.jpg

… ok … jeg havde i forvejen overvejet at købe 11 nøgler sort "Løve Bomuld 8/4" ( 100% merceriseret boumuld ), da jeg er meget glad for den grønne hæklet cardigan ( som jeg blev færdig med i søndags ) samt den tilhørende taske ( som jeg blev færdig med i morges ) og når nu de kun havde 14 nøgler garn i den samme indfarvning … ja, så var jeg jo næsten nødt til at købe dem alle sammen, ikke ?

😉

At jeg så ikkke lige havde behøves at købe 8 nøgler hvidt "Løve Luna Garn" ( 50% bambus og 50% bomuld ) ( de var sat ned fra 35,00 kroner til 15,00 kroner per nøgle ) en pose med 12 små klare gule plastik blomster og en pose med 12 små klare grønne plastik blomster ( de var sat ned fra 19,00 kroner til 6,00 kroner per pose ) samt 3 hvide metalringe med en diameter på 9,00 centimeter ( som var sat ned fra 9,00 kroner til 4,00 kroner per ring ) er en helt anden historie.

😉

Nå … alt i alt kom dags "sold" til at koste mig 448,50 kroner, så nu skal jeg vist nok ikke solde mere i denne måned, jeg skal jo helst have råd til at kunne holde sommerferie i næste måned.

🙂

På den anden side så har jeg i løbet af de sidste tre ugers tid fået en masse rigtigt lækkert garn i nogle rigtigt skønne farver lagt mit "lille" garnlager, så …

🙂