Arkiver

Hmmm …


Hverdagen.

Ifølge DMI regner det lige nu i Roskilde og omegn …

2007/07/04/001.jpg

2007/07/04/002.jpg

… her i Roskildevænget er det dog stadigvæk kun overskyet og det ser ud til, at solen prøver at trænge igennem skyerne. Jeg håber, at det vil lykkes for den, for jeg er ved at være rigtigt godt gammeldags træt af alt det regn, som vi har fået i løbet af de sidste tre ugers tid.

🙁

Peter kørte hjemmefra for en lille halv times tid siden, men da jeg har forkælet mig selv med en flex-fridag i dag samt i morgen, sidder jeg lige nu sammen med min morgenmad og min the foran min computer, hvor jeg er i fuld gang med at redigere nogle af alle de mange billeder, som vi har taget i løbet af vores ferie.

Så håber jeg på, at jeg snart kan komme i gang med at opdatere min blog, da jeg nu igen er næste tre ugers tid bagud med den opgave.

🙁

Det kan godt være, at jeg starter med kun at oprette indlægene med billeder og så må teksten komme efter håndens, som jeg får overskud og tid til det.

🙂

Nu har jeg lige modtaget en e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet på arbejdet samt at han har det godt. Så må jeg vel heller selv se at komme i gang med noget fornuftigt.

😉