Arkiver

Grøn hæklet cardigan


Håndarbejde.

Her til morgen blev jeg færdig med denne hæklet cardigan til mig selv …

2007/07/01/001.jpg

… der er endnu en gang tale om et 100% eget desig og jeg har brugt 9 nøgle grønt ( farve nummer 66 ) "Løve BOMULD 8/4" ( 100% merceriseret bomuld ) fra HP Garn, som jeg købte hos Panduro Hobby i slutningen af maj måned samt 5 håndlavet knapper, der er formet som et lille glad får, som jeg købte i Zoologisk Have i København i starten af februar måned.

De søde knapper er håndfremstillet i Syd Afrika og de sælges via firmaet www.buttonmad.com. Jeg kan godt finde på at købe flere knapper derfra, for godt nok er de lidt halvdyre ( 49,00 kroner for 5 knapper ), men de er også meget søde og så er de sådant noget, som man ikke lige se alle andre steder, hvilket jeg godt kan lide.

🙂

Denne cardigan har kostet mig 9 nøgler garn af 21,75 kroner, 5 knapper til 49,00 kroner samt en hel del hyggelige timer i selvskab med min hæklenål. Altså alt i alt 244,75 kroner for en "designer" cardigan, hvilket vel må siges at være rimmeligt billigt ?

😉

Selv om den godt nok er den dyrste cardigan i min garderobe.

Da jeg stadigvæk har to nøgler garn tilbage, vil jeg i gang med at hækle en tilhørende taske. For tasker kan man absolut ikke får for mange af.

😉