Arkiver

Endnu en gang …


Hverdagen.

Så er endnu en gang en alt for kort weekend gået alt for hurtigt og jeg sidder med en følelse af, at jeg igen i denne uge slet ikke har fået bare tilnærmelsesvis det ud af min weekend, som jeg havde håbet på eller for den sags skyld har nået bare en lille bitte håndfuld af det, som jeg havde håbet på.

Tradition tro har jeg da også igen i denne weekend brugt tid og kræfter på mit arbejde, da jeg har haft arbejde med hjemme, til al held blev det kun til 5:00 timer i denne weekend, hvilket jo må siges at være billigt sluppet, da jeg i andre uger har nået op til 19:30 times arbejde i løbet af weekenden.

Jeg håber, at det snart ikke længere er nødvendigt, for jeg er ved at være rigtigt godt gammeldags træt af det, hvis jeg skal være 100% ærlig.

Jeg kan desværre stadigvæk godt mærke, at jeg er meget ophængt med arbejde og at situationen på min arbejdsplads slet ikke er blevet spor bedre, selv om jeg nu har fået en ny kollega, som skal aflaste mig bare lidt, men hun skal jo lige læres op først og det bliver ikke hverken hun eller andre på en dag eller to.

🙁

Jeg vil dog tillade mig at glæde mig til, at jeg har taget flex-fri i hele uge 19, det bliver nu dejligt med nogle dage herhjemme også selv om min Skat desværre ikke har mulighed for at tage fri mere end en enkelt dag i løbet af den uge.

Så håber jeg på, at jeg kan få indhentet bare en lille håndfuld af alle de mange hængepartier, som jeg har både med hensyn til husligt arbejde med også med hensyn til hyggeligt samvær med familie og venner.

🙂