Arkiver

Farvel til juletræet og år 2006


Hverdagen.

Det er efterhåndens ved at være en fast tradition, at vi pynter årets juletræ af nytårsaftensdag og hvorfor skulle vi så ændre på det i år ?

🙂

Så i løbet af dagen i dag, hvor de fleste andre har haft travlt med at forberede den helt store fest i aften, har vi pillet pynten af årets juletræ og fået den pakket ned i diverse kasser, så den er lige til at finde frem igen næste år.

I år nåede vi ikke at få taget et billed af vores fine juletræ, før vi begyndte at putte pynt på det, men så tog vi til gengæld et billed af det …

101.jpg

… da vi havde fået pillet alt pynten af det og før min Skat gik amork med en rosensaks …

2006/12/31/001.jpg

… her er han cirka nået halvt igennem opgaven og han kan allerede nu fremvise to store "fine" vabler …

2006/12/31/002.jpg

… så det bedre kan være i to store sorte plastik affaldssække, som vi skal have stående i vores garage, indtil vi får tid til at køre ud på Kara – den lokale affalds- og genbrugsstation her i Roskilde.

🙂

For mig er det altid lidt svært at sige: "farvel til et gammelt år og god dag til et nyt år", det er nok mest usikkerheden over, hvad det nye år vil komme til bringe af godt og især af ondt.

Det år, som vi nu er ved at sige farvel til, har været hele vejen igennem et gennemsnitsår på både godt og ondt, men hvordan bliver mon det nye år ???

På håndarbejdsfrontn kan jeg glæde mig over, at selv om jeg ikke har haft hverken tid eller overskud til at "hygge" mig sammen med min symaskine eller til at sidde med en eller anden form for hobby, så har jeg dog trods alt haft tid til at hækle og i følge det lille simple regneark, som jeg har skrevet alt det ny-fremstillet ind i, så er der blevet til ikke mindre end 298 små og store ting, hvor til der er brugt ikke mindre end 6.982,50 gram garn i løbet af året og det må vel siges at være rimmeligt flot ?

🙂