Arkiver

Indholdet af årets julegaver


Ænder.

Som jeg kom til at love jer i går, så kommer der her en kort beskrivelse af dette års høst af ænder med mere, som var imellem mine mange skønne julegaver, som jeg pakkede ud i forgårs.

🙂

Min Skat havde jule-shoppet hos den lokale filial af Müllers Guldsmedje ( hvorfor hedder det mon en guldsmedje, når man også kan købe sølv-ting der ? ) på Ros Torv og jeg fik følgende fem søde led i sølv, hvor af de to er med en lille detalje i guld, til min "Pandora" halskæde og mit "Pandora" armbånd …

201.jpg

Jeg fik også denne søde forsølvede sparebøsse …

2006/12/24/016.jpg

… af min Skat og jeg håber på, at den vil være god til at spare penge op for mig. Det er lige som om, mine andre sparebøsser ikke er helt gode til det. Måske er det fordi, jeg ikke selv er særlig god til at huske at "fodre" dem ?

😉

Min Skat havde for øvrigt valgt den helt rigtige farve på dens hue og halstørklæde, for selv om jeg er født som hunkøn, så kan jeg ikke fordrage lyserødt. OK, det er da en meget sød farve til helt små nyfødte grissebasser, men så kan den farve heller ikke bruges til ret meget mere efter min mening.

🙂

Af Mie og Svend Aage fik jeg to "Jule-charms" fra Menu – et hjerte og et krammerhus samt dette par gæslinger …

2006/12/24/017.jpg

… fra serien "Trip Trap Miniatures" fra firmaet "Rikki Tikki Company". De hedder i følge æsken, som de var pakket ned i, Rufus, det er den med hævet hoved og Rumle, det er den med sænket hoved. De er begge to fremstillet i keramik og de vil få en helt speciel plads i min lille samling af ænder, selv om de i virkeligheden er gæs.

🙂

Fra familien i Høje Tåstrup fik jeg et broderi-kit til et ophæng med en lomme til juleposten, som jeg glæder mig at komme i gang med at brodere samt en lille klar plastik kosmetik-takse, som indeholdte en hvid soltop i hør ( som jeg håber på, at jeg får brug for til sommer ) samt disse to pakker lommetørklæder …

2006/12/24/013.jpg

… som jeg nok aldrig vil komme til at nænne at bruge, i hvert fald ikke til at pudse min næse i, men det kan godt være, at de vil blive brugt til et eller andet i deco-page.

🙂

I pakkerne fra familien i Fakse var der dels et sæt sengetøj i 100% bomuld ( min Skat fik også et sæt sengetøj magen til af dem ) med køer ( det er hvidt med store sorte prikker på undersiden og det er lyseblåt med hvide og sort broget køer på oversiden ) samt et broderi-kit til et jule-ophæng med en syngende hund og kat, som jeg glæder mig, at jeg skal i gang med at brodere.

Pakkerne fra familien i Store Valby indeholdte for uden fire røde løgformet lys, som vi allerede er begyndt at brænde, disse to træ ænder …

2006/12/24/004.jpg

… denne terin i porcelæn …

2006/12/24/014.jpg

… som jeg for øvrigt har to af i forvejen, men hvordan skulle de kunne vide det, når de begge to er pakket ned ?

Disse to syge ? ænder …

2006/12/24/015.jpg

.. i keramik samt denne lille glas and / kylling …

2006/12/24/018.jpg

.. som sidder i en lille ring. Lige nu hænger den på vores juletræ og bagefter vil den helt sikkert få en fast plads på vores troldegrene.

Julegaven fra Poul fik jeg jo på forskud for en god månedes tid siden ( se indlæget "Big Mouth Duck" ) og så fik jeg denne badeand …

2006/12/24/011.jpg

.. som i anledningen af julen leger rensdyr af hans kat Sweetheart, som for øvrigt gav min Skat denne badeand …

2006/12/24/012.jpg

… der også er i julehumør.

🙂

Ellers så indeholdte mine julegaver også nogle små sykker håndlavet gæstesæbe samt et gavekort til Fona.