Arkiver

Host ! Host ! Host !


Hverdagen.

Så er det på tredje dage, at jeg ligger i sengen og "hygger" mig. Jeg er godt snottet med ondt i halsen og høj feber og det sidste døgns tid har jeg også hostet en hel del.

Det blev til så meget hosteri fra min side af i nat, at min Skat stort set ikke fik sovet, for hver gang han lige var faldet i søvn, så hostede jeg igen og så vågnede han igen.

🙁

Det endte med, at jeg ved 5:30 tiden i morges gik ind og lagde mig på sofaen, så min Skat kunne få lidt søvn. Han er så blevet hjemme fra arbejdet i dag. Det ender nok med at blive en flex-fridag, som han tager, for han vil ikke melde sig syg, når det kun var på grund af søvnmangle, at han ikke kunne komme på arbejdet i dag.

Efter at jeg nu har ligget så meget i seng, jeg har stort set sovet hele søndagen, mandagen og det meste af dagen i dag væk … den, som sover, synder ikke, men man når heller ikke noget andet … er jeg ved at være godt øm i ryggen og hosteriet har gjordt, at jeg nu er øm i mellemgulvet.

🙁

I løbet af dagen er min feber så faldet lidt, men til gengæld er jeg nu totalt stoppet i næsen samtidigt med at den er begyndt at løbe.

Ja … jeg forstår da virkelig også at hygge mig.

Nå … ikke mere piveri her fra.

Prøve lige at se her …

20060926-02.JPG

… den ene af de to duftranker, som vi har stående i vinduskarmen i soveværelse, er sprunget ud i dag. Og selv om det ligner nogle billige efterligninger i plastik ude fra Østen, så er de som ment ægte nok.

Den vil nok ønske mig god bedring.

🙂