Arkiver

Et efterårstegn


Hverdagen.

Jeg har godt nok ikke været på toppen i dag, da jeg har følt mig dårlig og frosset det meste af dagen, selv om jeg har haft masser af tøj på.

Det er heller ikke blevet til ret meget, som jeg har nået i løbet af dagen. Nå … man kan vel ikke være lige aktiv hver dag ?

I eftermiddags gik vi os en lille tur over til et regnvandsbassin, som ligger i nærheden af, hvor vi bor. Det var nu ikke særligt kønt i dag, da man er ved at grave det op, da det skal renoveres. Jeg håber, at det bliver flot igen, for det er et af de små kønne grønne åndehuller, som vi har her i byen.

På vej hjem fra regnvandsbassinet, som er formet som et gadekær, gik vi igennem "skoven" og der fandt vi disse her …

20060923-01.JPG

… som jeg nu har lagt i skål, som er blevet sat på vores køkkenbord foran vinduet, så vi kan glæde os over det kønne syn.

Selv om jeg gerne indrømmer, at jeg holder allermest af den varme lyse årstid, så er der nu også noget kønt ved efteråret.

På håndarbejdsfronter har jeg ikke rigtigt nået noget her på det sidste, jeg har dog fået hæklet bagstykker til i alt otte grydelapper samt forstykker til fire grydelapper med grise, så nu mangler jeg kun det sjove, at hækle fire forstykkerne med motiv mere samt at hækle kant rundt om alle otte grydelapper.

Måske kan jeg tage mig sammen og hækle nogle af kanterne i løbet af i aften.