Arkiver

Oprydning


Hverdagen.

Selv om der helt sikkert er flere, som har ondt i r..en over, at jeg er gået ned i tid og derfor har fast fri hver fredag, så må jeg indrømme, at jeg er glad for den beslutning. Jeg nyder virkelig at have en hel hverdag hver uge, hvor jeg kan koncentrere mig om vores egen ting.

I dag har jeg så fået ryddet op i vores tøj. Eller rettere skrevet i den del af vores tøj som vi ikke lige skal bruge hver dag, men som vi alligevel skal bruge ofte. Det er sådant noget som huer, halstørklæder, vanter, uldne trøjer, soltoppe med mere, men også sådant noget som duge, dækkeservietter og lyseduge. Alle disse ting er nu blevet fordelt i ikke mindre end 24 sølvfarvede "SmartBokse", som hver især rummer 15 liter og så er de blevet stillet op på den lange hylde i soveværelset, som min Skat selv har bygget.

Hylden er i værelsets fulde længe, her ses den fra den ene side …

20060915-02.jpg

… og her ses den fra den anden side …

20060915-01.jpg

… så skal jeg bare lige have ryddet op i mit klædeskab, så resten af mit tøj kan blive hængt ind i det, så det ikke behøver at hænge og rode på væggen.

🙂

Dagens arbejde betyder, at nu er denne del af vores tøj lige til at få fat på, det er bare at tage den kasse ned, hvor i det, som vi skal bruge, ligger og da kasserne er helt træt lukkede, så når tingene ikke at blive beskidte, selv om der går et stykke tid, før de skal bruges.

Og typisk mig … så er alle kasserne blevet forsynet med et nummer og der er skrevet ind i et tekstark for hver kasse, hvad der ligger i den, sådan at jeg ikke behøver at tage mere end den kasse ned, hvor i det, som jeg skal bruge, ligger.