Arkiver

Flyvende ænder på pinde


Ænder.

Nu var jeg positiv overrasket over Odense Zoo i forvejen og min gode oplevelse af haven blev ikke mindre af, at vi afsluttede vores besøg med at kigge indefor i dens butik.

Det udvalg, som butikken i Odense Zoo har, er både meget større og meget flottere end det udvalg, som man finder i butikken i Københavns Zoo og selvfølgelig kom jeg igen til at handle lidt ind.

🙂

Det blev til nogle forskelige små ting, som jeg skal bruge som gaver til de pakkekalendere, som jeg vil give væk i år til jul og da jeg jo ikke helt er sikker på hvem, som læser med, kan jeg ikke vise tingene frem her.

Og så kom jeg til at købe disse to glade flyvende ænder …

20060909-43.JPG

… til mig selv. De kostede 15,00 kroner stykket og de ligner ikke nogle af de ænder, som jeg har i forvejen.

Lige nu flyver de rundt imellem vores troldegrene, som står i en rund mindtgrøn porcelæn vase inde i stuen.

Vi forlod først Odense Zoo, da den lukkede ved 17:00 tiden, da havde vi været det hele igennem og vi er også enige om, at vi gerne vil besøge den igen. Vi gik over til bilen, hvor vi satte os og nyde det sidste af det, som vi havde lagt ned i køleboksen, inden vi kørte hjemme fra i morges, før vi satte kursen mod Roskilde.

Vi var hjemme ved 19:30 tiden og vi er begge to godt trætte, men det er på en noget anden måde end den træthed, som man har efter en hel lang dag på arbejdet. Vi er simpelhen bare blevet mette af alle de gode oplevelser, som vi har haft i løbet af dagen.