Arkiver

Nordamerikansk plys and


Skildpadder, Ænder.

Vi afsluttede vores besøg på "Fjord & Bælt", lige som vi havde startede det, med et besøg i deres butik. Den eneste forskel på det første og det andet besøg var bare, at denne gang kom jeg til at handle lidt ind.

🙂

Det blev til denne plys and …

20060909-42.JPG

… som ifølge det lille stykke pap, som den havde fået hæfte på den ene vinge, skal forstille en af de største nordamerikanske ande-arter.

Når man trykker den på maven, så "rapper" den, eller retter sagt den prøver på det, for jeg synes, at dens "rappen" lyder som en meget syg ands.

Den var sat ned fra 75,00 kroner til 49,50 kroner og nu har den fået et nyt hjem hos os. Den er en ud af en serie på i alt seks forskellige plysænder ( hvilket jeg fandt ud af, da jeg besøgte produksentens hjemmeside www.wildrepublic.com og så under "Water Birds: Series 1" ) hvor af jeg allerede har fået den ene, den købte vi på Sændertorvets loppemarked en gang i sommers ( den kan ses i indlægget "Syg and ?" ) og jeg vil gerne hermed sætte de fire andre plysænder i denne serie på min ønskeseddel til jul.

😉

Det blev også til denne plys havskildpadde …

20060909-41.JPG

… som kosetde en rundt tier. Den skal jeg have liggende til pynt ved min computer, så jeg hver gang, jeg ser på den, kan huske den gode tur til "Fjord & Bælt", som vi har haft i dag.

🙂