Arkiver

Sneand ?


Ænder.

Denne kugle runde keramik and, som mest af alt minder mig om en snemand med andenæb kom jeg til at købe for 15,00 kroner i dag hos Herlev-Elektrikeren.

20060728-01.jpg

Jeg kom også til at købe denne lille batteridrevet lampe, som skifter farve, når den er tændt, den kostede 49,00 kroner det samme sted.

20060728-02.jpg

Da jeg alligevel var i Herlev for at besøge mine ekstra forældre, kunne jeg jo ligeså godt lige kigge forbi et par tre af de butiker, som jeg var fast kunde hos, den gang jeg selv boede i Herlev.

Så jeg kom også til at købe en kjole i min yndlings tøjbutik "Tidens Børn" på Herlev Torv. Det er nu ret så sjovt … jeg er 41 år og kjolen er en størrelse 12 år, så der er hvis nok et eller andet, som ikke helt hænger sammen her. Men jeg er altså ikke så stor, at det gør noget.

😉

Det blev også til dette stykke gule bomuld stof med hvide ænder, som jeg er sikker på, at jeg kan bruge til et eller andet sjovt. Det købte jeg hos Wonderland, der er 4 meter a 19,00 kroner, det er 1,15 meter i breden.

20060728-03.jpg

Peter mener nu bare for at være besværlig, at det er gæs. 🙂

Endelig kom jeg også til at købe disse her …

20060728-04.jpg

… som jo ikke har meget at gøre med ænder, men jeg synes, at de er så søde, som de går der og holder hinaden i halen og så kostede hele flokken kun 85,00 kroner til sammens hos Herlev-Elektrikeren. De vil for øvrigt være en rigtigt god gaveide til en af mine veninder, der har det med elefanter lige som jeg har det med ænder, det vil sige rigtigt slemt !!!

Med hensyn til mine ekstra forældre, så er vi slet ikke i familie med hinanden. Mie var daglige kunde hos Købmanden i Skelhøjen, den gang jeg arbejdede hos ham og det var på det tidspunkt, at vi lærte hinanden at kende. I løbet af de snart over 16 år, som vi har kent hinanden, er hun kommet til at står mig mere og mere nær og i dag betragter jeg hende og hendes mand – Svend Aage – som et par ekstra forældre. Forældre kan man vel aldrig få for mange af ?