Arkiver

Arbejdsramt med fast job


Nyheder.

Ja, så blev jeg alligevel arbejdsramt med fast job.

😉

Og det selv om jeg havde lovet mig selv, at jeg ville forblive freelance, men jeg fik et tilbud, som jeg lige her og nu ikke kunne lade gå fra mig og så kan jeg jo altid på et lidt senere tidspunkt blive freelance igen.

🙂

Jeg har arbejdet som vikar igennem de sidste små seks og et halvt år af mit liv og jeg har været meget glad for det. Jeg har fået prøvet mig selv af samtidtigt med at jeg har arbejdet med meget forskellige opgaver og været i vidt forskellige firmaer.

Jeg har være i både små, mellemstore og store virksomheder og jeg har været ude i vikariater lige fra to timers til fjorten måneders varighed.

🙂

Det firma ( som jeg er i lige nu i og som jeg nu bliver fastansat i fra den 1. juli i år ) har jeg været i siden den 17. januar i år.

Først som vikar igennem et vikarbureau. Så købte firmaet mig fri og ansatte mig på en tidsbegrænset kontrakt fra og med den 20. februar og til og med den 31. maj. Denne kontrak blev så forlænget med en måned og så i dag blev jeg tilbudt en fast stilling, som jeg sagde: "Ja tak" til.

Det, som har gjordt, at jeg gerne vil fastansættes i lige nettop det firma, er, at jeg stort set, har fået alle mine ønsker opfyldt …

Jeg kommer til at arbejde med noget, som interssere mig, jeg har nogle rigtigt søde koleggaer og så kan jeg stort set selv bestemme, hvilket tidspunkt jeg vil komme og gå på, bare jeg har mine 30 timer fordelt på fire dage om ugen.

Så bliver det spændende, om jeg bliver ved med at være glad for mit valg.

🙂