Arkiver

Så er ferien godt i gang.


Ænder.

Første så tog min Skat og jeg tre meget hårde fysiske og psykiske dage med at tømme hans Farmors hus. Vi fik god hjælp af den yngste af hans to kusiner og hendes mand.

Stor tak for det til jer begge to. 🙂

Og i dag har vi så hjulpet den før omtalte kusine og hende mand med at at tømme hendes fars lejlighed, da han desværre død for cirka to måneder siden.

Det er hårdt at skulle smide indholdet af et elskedet menneskets hjem ud, fordi vedkommen ikke længere har brug for det, da hun er flyttet i en plejebolig, men det er endnu hårdere at gøre det samtidigt med, at man lige har skulle sige endeligt farvel til personen.

De to glade ænder på billedet her …

060627-01.JPG

.. har onkel Johannes haft svømmende rundt som pynt og hygge i hans badekar og selv om vi ikke har noget badekar i vores lille badeværelset, det er der simpelhen ikke plads til se selv …

20060703-01.jpg

… så har jeg lovet hans datter, at jeg vil give dem et godt nyt hjem hos os. De kan vel altid svømme rundt på badeværelses gulv.

😉

Læg for øvrigt mærke til, hvor omsorgsfuld en forældre vi har med at gøre, den har sørget for en badering til den lille, så den ikke drukner.

🙂