Arkiver

Hvad med et lille "Tak for lån" ? – Del 2


Hverdagen.

Så har jeg lige modtaget e-mail fra Stig Ekblom, der er guide på byvandringen torsdag den 23. april 2015, hvori han svarer på den e-mail, jeg sendte til Roskilde Avis i morges, han beklager dybt, at Roskilde Avis ikke har krediteret min Skat som tak for lån af hans billede, da han udtrykkeligt har bedt dem om at gøre det.

Det er pænt af Stik Ekblom, at han undskylder på Roskilde Avis vegne, men havde det ikke været bedre, hvis den, der har skrevet artiklen, lige havde sørget for at skrive min Skats navn under billedet og især når han har fået det oplyst samt er blevet bedt om at gøre det samt det det var den, der har glemt at nævne min Skat som fotograf, der havde sagt: "Undskyld, der er sket en fejl" ?
 
 
Bonusinformation …
Jeg har intet imod eller noget negativ at skrive om Stig Ekblom, der både har spurgt om samt fået lov til at bruge min Skats billeder, men derimod finder jeg det uheldigt, at en avis bruger min Skats billede uden at overholde spillereglerne med hensyn til kildeangivelse, det er lige som når bloggere "låner" andre bloggeres billeder uden at hverken spørger om lov til eller nævne, at der ikke er tale om deres egne billeder.

Der er desværre rigtigt mange, der glemmer, at det, der ligger ude på Internettet, altså ikke er til fri afbenyttelse.