Arkiver

Brev til Danmarks Statistik


Hverdagen.

Hej Danmarks Statistik.

Jeg har lige et par ord til jer om jeres aparte adfærd …

1. Min mand og jeg har aldrig nogensinde givet jer lov til at kontakte os hverken skriftligt eller ved at opsøge os på vores adresse og vi forventer, at I fremover overholder dette !

Jeg har hermed gjort jer opmærksomme på, at vi omgående skal fjernes fra jeres kontakt- samt mailingliste !

2. Vi har ikke lyst til at spilde vores dyrebare fritid på at arbejde gratis for jer og jeres i forvejen alt for højlønnet medarbejder !

Det er langt mere end rigeligt, at vi er med til at finansiere en yderst overflødig offentlig virksomhed via vores skat samt alle de afgifter, der er på samtlige af de varer samt serviceydelser, vi køber.

3. En invitation betyder, at man siger: “Ja”, hvis man er interesseret i at deltage, samt at man sige: “Nej”, hvis man ikke er interesseret i at deltage, og vi finder det dybt tragisk, at I ikke ved noget så simpelt samt især at I ikke respektere det !

4. Vi finder det dybt tragisk, at ingen af jeres medarbejder har så meget omløb på første sal, at I kan regne ud, at når man ikke har indberettet noget til jer, så er det nok fordi, man ikke gider at spille sin dyrebare fritid på at arbejder gratis for jeres og jeres i forvejen alt for højlønnet medarbejder !

Og for øvrigt, hvis I gerne vil finde ud af, om priserne stiger eller falder, så send en af jeres i forvejen alt for højlønnet medarbejder til den nemmeste butik for at handle ind, det kan dårligt nok være nemmere !

5. Det er direkte grænseoverskridende, at I i dag sender en mentalt underfrankeret yderst påtrængende kvinde, der er så miljøubevist, at hun tænder lys i en opgang på en højlys dag samt kører i bil, hun har faktisk et par ben og kan vel godt bruge sine gangvorter ?, ud til os og at hun var på vej ind ad vores hoveddør, hvis jeg ikke havde smækken den !

Med venlig hilsen
Tine Larsen.