Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Oplevelser.

Så er den sjette dag i vores ti sammenhængende dage lange skønne forsommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, min Skat er i fuld gang med at tørre dagens samlede opvask og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag.

I dag kørte min Skat og jeg til Århus og det var godt nok vores mening, at vi ville starte med at besøge Århus Naturhistoriske Museum, men da vi nåede til Århus via en omvej, da Hystaden altså vores lille navigator svigtede under køreturen, så skinende Solen fra en høj klar blå stort set skyfri himmel og derfor blev vi enige om, at vi starter i Den Gamle By.

Min Skat og jeg fandt en god parkeringsplads til vores lille bil på Eugen Warmings Vej, hvor den kunne hygge sig, imens vi hyggede os med at gå rundt i Den Gamle By. Desværre måtte der kunne holdes på den pågældende parkeringsplads i maximalt fem tider, så da de fem timer var ved at være gået, måtte vi forlade Den Gamle By i nogle minutters tid, imens vi fandt en ny parkeringsplads til bilen.

Vi brugte næsten seks og en halv time på at se på de mange gamle spændende bygninger samt deres indretning med mere og vi nåede at finde en fin hvidmalede træbænk i modistbutikkens baghave, hvor vi nød vores medbragte madpakke og ganske lige som sidste gang, der for øvrigt også var første gang, vi besøgte Den Gamle By kunne, vi sangens havde haft langt mere tid på at suge indtryk til.

Inden min Skat og jeg forlod Den Gamle By, besøgte vi lige souvenirbutikken, hvor jeg købte en kuglepen til Poul samt en lille uindbundet bog, der handler om Den Gamle Bys bygninger med mere, til mig selv.

Min Skat og jeg forlod Den Gamle By via dens bagudgang, så vi kunne komme til at se lidt nærmere på den gamle træ vindmølle, der står i Århus Botaniske Have og når nu vi var gået ind i den, så gik vi også lige lidt rundt i den, men det blev kun til cirka en halv times tid, for vi var begge to ved at være godt trætte og min højre hæl begyndte igen at give lidt for meget lyd fra sig.

Min Skat og jeg var så heldige, at den værste myldretidstrafik var mere eller mindre helt overstået, da vi satte kursen mod sommerhuset og da vi jo kørte næsten lige igennem Ebeltoft, så nåede vi også at handle lidt ind på tilbageturen.

Da vi kom tilbage til sommerhuset, puttede vi de få nyindkøbte varer på plads i fællesskab, hvorefter vi slappede lidt af, før min Skat tilberedte vores aftensmad samtidigt med jeg skrev et par korte e-mail, talte i mobiltelefon med Poul samt dækkede spisebordet.

Da vi havde nydt aftens menu, ordnede min Skat lige nogle få småting via den bærbare computer samtidigt med jeg tog ud af bordet, ryddede til side og vaskede op, hvorefter min Skat gik i gang med at tørre af og jeg overtog den bærebar computer, så jeg kunne komme i gang med at skrive dette indlæg på min blog.