Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets allerførste mandag samt dermed også den tolvte samt allersidste dag i vores tolv dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne mandag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små og mindre praktiske opgave, blandt andet nåede min Skat at samkøre hans og mine databaser over film samt musik og bagefter puttede han en kopi af dem begge to over på vores lille tablet samt Out Of Space altså min mobiltelefon og jeg nåede blandt andet at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, hænge dagens to maskinfulde nyvasket tøj til tørre på både vingetørrestativet og det lille vingeløse tørrestiv ind i stue samt vande alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem.

Vi gik hjemmefra ved 9:00 tiden, men da vores lille bils batteri var helt fladt, kunne den desværre ikke starte. Vi var dog så heldige, at ejendommens to funktionærer hjalp min Skat med at løbe vores lille bil i gang samtidigt med jeg fik ringet til vores faste bilværksted, så de viste, hvorfor vi lidt efter kom med vores lille bil.

Da vi havde ventet i over halvanden tides tid på, at vores lille bil fik udskiftet sit flade batteri med et helt nyt batteri, fik vi at vide, at det desværre ikke kunne lade sig gøre før i løbet af eftermiddagen og derfor gik vi til Roskilde Station, hvorfra vi tog et regionaltog til Nørreport Station.

Imens vi kørte med regionaltoget fra Roskilde Station til Nørreport Station, nåede jeg at tale i mobiltelefon med Wivi og desværre var der kun dårligt nyt om brudene i hendes venstre håndled.

Vi nåede at besøge Accords midlertidige butik i Skindergade og imens min Skat tjekkede, at vi ikke kom til at købe noget der, vi allerede har købt, nåede jeg et meget lille hurtigt smut rundt om Faraos Cigarers Comics Shop i Skindergavde, hvor jeg købte den nye Jumbo Tema, samt Disney Store på Strøget, hvor jeg købte en lille plysset udgave af Olaf. Da jeg havde tjekket indholdet af det, vi ville købe hos Accord, og vi havde fået sat det, vi ikke ville købe hos Accord, på plads, betalte vi for dagens sold, før vi gik til Nørreport Station, hvorfra vi tog et regionaltog til Roskilde Station og derfra gik vi til vores faste bilværksted, hvor vi hentede vores lille bil.

Da vi kom hjem, ordende min Skat nogle få praktiske opgaver via sin computer, hvilket blandt var at bestille et broderiblad for mig, imens jeg nåede at stryge dagens to maskinfulde altså 77 stykker nyvasket tøj samt bagefter putte det på plads i diverse skabe og skuffer.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask samt delte dagens indkøb hos Accord imellem min Skat, Poul og mig, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.