Arkiver

Vil ikke !


Hverdagen.

Min Skat har taget en flexfridag i dag og vi har planlagt, at vi vil bruge den på at besøge Accords midlertidige lagerudsalg og Faraos Cigarers Comics Shop i Skindergade samt eventuelt Disney Store på Strøget. Da de tre nævnet butikker alle som en åbner ved 10:00 tiden og vi har planlagt, at vi vil parkere vores lille bil lidt uden for Københavns centrum og så tage Metroen til Nørreport Station samtidigt med vi allerede har betalt for en parkeringsplads til vores lille bil, gik vi hjemmefra ved 9:00 tiden.

Vi gik hen til vores lille bils garage og min Skat satte sig ind i den altså vores lille bil for at kører den ud af garagen, så jeg kunne komme til at lukke garagens port, men vores lille bil ville ikke starte, den ville ikke en gang så meget som prøve på at starte, for dens batteri var fladt som i helt fladt.

Jeg ringede derfor til vores faste bilværksted for at høre, om vi er så heldige, at de måske kan nå at sætte et nyt batteri i vores lille bil i løbet af dagen, og det viste sig, at det er vi. Værkføreren lovede, at de vil presse den ind imellem de øvrige aftaler i løbet af formiddagen.

Så var der jo lige det der med at få bragt vores lille bil, der jo ikke kunne starte, da dens batteri var faldt, fra vores garage til vores faste bilværksted, men det viste sig så til al held ikke at blive et problem, for imens jeg talte i mobiltelefon med vores faste bilværksted, trillede min Skat vores lille bil ud af garagen og da han prøvede på at trille den i gang langs med vores blok, så kom ejendommens to funktionere og hjalp ham med at løbe den i gang. Hvor er det altså bare helt vildt dejligt, at der findes nogen som dem, der gerne giver en hjælpende hånd, når man har brug for det.