Dagsarkiv: fredag, 16. august 2024, 18:00

Hvor er det altså bare noget så typisk …


Hverdagen.

… for traditionen tro, så igen i denne uge nu hvor vi endeligt langt om længe er nået til det tidspunkt sidst på eftermiddagen / først på aftenen fredag, hvor min elskede Skat og jeg har taget hul på denne uges noget så frygteligt efterlyste weekend, så er vi begge to igen så trætte, at ingen af os egenligt har hverken fysisk eller psykisk overskud til at gøre noget eller været noget for hinanden.

Spændende


Hverdagen, Sold.

Så har postbudet lige afleveret tre pakker fra AliExpress, så lige så snart jeg har putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt plads, båret affald ned samt handlet ind for Lissi, spist frokost og strøget alt det nyvasket tøj samt puttet det på plads, vil jeg finde ud af, hvad der er i dem.

Venter – Del 2


Hverdagen.

Så har varmemesteren sprøjtet gift ind i alle de huller i fugerne imellem murstene i facaden imellem vores altandør og vinduet i arbejdsværelset, hvor der lige for tiden er en intens ind- og udflyvning at små murbier, han kunne nå via vores altans åbne vindue, og jeg har lovet ham, at hvis murbierne forstætter med at kravle ind og ud, så giver jeg ham besked, for så skal vi have en professionel skadedyrsbekæmper på opgaven.

Det skal jo helst ikke ende med at blive sådant på stuesiden, som det var for to år siden på køkkensiden.

Venter


Hverdagen.

I dag bliver endnu en af den slags dage, hvor andre har sat dagsorden, for på et eller andet tidspunkt imellem klokken 7:30 og klokken 10:00 kommer varmemesteren og ser på de huller i fugerne imellem murstene i facaden imellem vores altandør og vinduet i arbejdsværelset, hvor der lige for tiden er en intens ind- og udflyvning at små murbier.

Stadigvæk noget så frygtelig meget ked af det


Hverdagen, Årets gang.

Nu er det fire år, fjorten uger samt et døgn siden, min Skat og jeg fandt Poul halvt liggende og halvt siddende på en taburat i hans køkken og det eneste vi kunne gøre var at konstatere, at han var død.

Mit indre er stadigvæk et stort totalt kaos, da jeg både er fyldt helt op samt fuldstændigt tømt for følelser og jeg kan slet ikke finde mig selv, selv om jeg godt ved, at jeg findes et eller andet sted midt alt dette kaos.

Mangler du eller kan du bare godt tænke dig at eje …


Hverdagen.

… syv hele årgange af livsstilsmagasinet I Form altså fra og med nummer 1 i år 2006 samt til og med nummer 15 i år 2012 ?

For så kan du ganske gratis hente samtlige 123 blade hos mig.

Alle bladende er i så pæne stand, at man med rettet kan kalde den for 100% mint, hvilket vil sige, at de fremstår i lige så god stand, som da jeg købte dem.

Jeg er i fuld gang med at rydde op samt især ud og min samling af I Form blade er en af de ting, der mangler et nyt hjem, hvis de ikke bare skal havne i den nærmeste container til papir.

Så er du interesseret i at benytte dig af tilbuddet så skiv en lille kommentar til dette indlæg, så jeg kan komme i kontakt med dig, så vi kan aftale nærmere omkring afhentningen eller forsendelsen af bladene.

En dejlig lun samt overskyet morgen


Hverdagen.

Da min elskede Skat og jeg stod op, var udendørstemperaturen her i vores område af Roskilde plus cirka sytten grader og i løbet af den sidste times tid er den nået at stige til plus cirka atten grader, så det vil være rigtigt dejligt, hvis den vil stige yderligere og gerne til et sted på den lune side af de tyve grader.

Vinden blæser forsat med tre meter i sekundet og et kedeligt mørkegråt ned- børstungt skydække ligger som en tung dyne over vores område af Roskilde, så i dag har vejrguderne altså tænkt sig at give os en overskyet samt måske også våd sommerdag.