Arkiver

Januar 2018s sold i tal


Hverdagen, Ænder.

Igen i år har jeg sat mig for, at jeg vil holde lidt mere øje med, hvad jeg i grunden bruger mine penge til og derfor har jeg oprettet et regneark til hver af de seks poster, jeg selv mener, er de største, og efter hver måned vil jeg så lige se lidt på tallene.

Ænder …
I løbet af januar måned 2018 kom ni nye ænder ind i mit liv, den dyreste af dem var et puslespil med 990 brikker, der kostede 39,95 kroner, og den billigste af dem var en lille bitte plastikfigur med en hvid stående and samt tre gule stående ællinger, der kostede 3,00 kroner. Dertil kommer årets allerførste badeand og årets allerførste badeælling, som jeg fik af min Skat. Månedens udvidelse af min samling af ænder kostede sammenlagt 137,95 kroner.

Bøger …
I løbet af januar måned 2018 kom tre nye bøger ind i mit liv, den dyreste af dem var Walt Disney´s: "Jumbobog 461 – Stålanden på forbryderjagt", der kostede 49,95 kroner, og den billigste af dem var Maria Hellebergs: "Valeria", der kostede 29,00 kroner. Månedens udvidelse af min samling af bøger kostede sammenlagt 157,95 kroner.

Kreative materialer …
I løbet af januar måned 2018 nåede jeg at foretage tolv ups, hvilket sammenlagt kom til at koste 492,91 kroner. Desværre har jeg endnu ikke nået at bruge noget af det.

Skildpadder …
I løbet af januar måned 2018 kom der kun en ny skildpadde i form af en grøn Ty Beanie Ballz kuglerund plys skildpadde, der kostede 20,00 kroner, ind i mit liv. Månedens udvidelse af min samling af skildpadder kostede kun 20,00 kroner.

Tøj …
I løbet af januar måned 2018 nåede jeg at købe tretten stykker tøj. Det dyreste stykke var en sort sweatshirt med hætte, der kostede 89,00 kroner, og de billigste stykker var fire grå og to sorte hårelastikker, der kostede 5,00 kroner per styk. Månedens udvidelse af min garderobe kostede sammenlagt 406,00 kroner.

Årstidspynt …
I løbet af januar måned 2018 nåede jeg at udvide min samling af pynt til efterår og Halloween med nul stykker, min samling af jule- og vinterpynt med ti stykker, det dyreste af dem var en blank metal nøglering med en brun plysset junglekat med lyserøde og brune pletter, der kostede 20,00 kroner, og det billigste af dem var hvidt snemands formet porcelæns krus, der kostede 5,00 kroner, samt min samling af forårs- og påskepynt med nul stykker. Månedens udvidelse af årstidspynt kostede sammenlagt 164,00 kroner.