Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 29. torsdag og dermed også den trettende samt elvte sidste dag i vores 23 dage lange sommerferie er allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er ved at gå ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne torsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Traditionen tro på vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op ved 5:00 tiden, så jeg havde nået at nyde min morgenmad, dagens allerførste solstråler og solopgang samt skrive et meget lille indlæg på min blog, før min Skat stod op ved 6:45 tiden, hvorefter han nød sin morgenmad, før han satte sig foran sin computer.

Morgenen og første halvdel af formiddagen gik med en god kombination af hygge samt klaring af diverse små og mindre praktiske opgaver, derefter hjalpes vi ad med at flytte køle-fryseskabet, hvorefter min Skat malede væggen under samt til højre for køkkenvinduet, før vi handlede ind.

Vi startede med at køre ud til Ro´s Torv, hvor vi gik en runde samt handlede ind hos Føtex og Normal samt gik en runde hos Flying Tiger Copenhagen og Panduro Hobby, derefter handlede vi ind hos Rema 1000 i Ro´s Have, før vi kørte til Føtex i Roskilde Stationscenter, hvor vi købte den ønskede gryde, der ikke kunne købes hos Føtex på Ro´s Torv, før vi afsluttede dagens indkøbstur hos Lidl.

Da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, hvorefter min Skat gik i gang med at male væggen under samt til højre for køkkenvinduet og jeg gik en tur.

Dertil kommer, at min Skat blandt har andet nået at komme lidt videre med den ene af de to igangværende store oprydningsopgaver samt skrive diverse e-mails og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglende blogindlæg, skrive og besvare diverse e-mails, vaske og stryge to maskinfulde altså 69 stykke tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation, glas, pap og papir i de relevante containere, handle ind hos Flying Tiger Copenhagen, Gina Tricot, Meny og Søstrene Grenes i Skomagergade, Netto og Spar på Holbækvej samt Aldi på Søndre Ringevej, gå hjemad via Musicon, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt vande alle årets plantepusser ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det ene af de to igangværende projekter.