Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 28. tirsdag og dermed også den fjerde samt tyvende sidste dag i vores 23 dage lange sommerferie er allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er ved at gå ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Traditionen tro på vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op ved 5:15 tiden, så jeg havde nået at nyde min morgenmad, dagens allerførste solstråler, begyndende solopgang og solopgang samt skrive et meget lille indlæg på min blog og blive færdig med det mindste af de to igangværende hæklet projekt, før min Skat stod op ved 7:30 tiden, hvorefter han nød sin morgenmad, før han satte sig foran sin computer.

Resten af morgenen samt første halvdel af formiddagen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver.

Ved 10:30 tog vi os sammen, så derfor gik vi en tur, hvorunder vi nåede at putte dagrenovation, glas, pap og papir i de relevante containere, tale med vores bebyggelses varmemester, handle ind hos Føtex i Roskilde Stationscenter, gå en runde hos LoppeLouge i Algade og på Ro´s Torv, hvor vi handlede ind hos Panduro Hobby, før vi afsluttede turen med at handle ind Rema 1000 i Ro´s Have. Da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi tog frokost.

Da vi begge to stadigvæk var trætte samt uoplagte, endte det med, at vi i løbet af resten af dag stort set kun har nået at bruge tid foran hver sin computer, hvor vi så har arbejdet med lidt opdatering af hver sin blog.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme lidt videre med den ene af de to igangværende store oprydningsopgaver samt gennemset de billeder, han nåede at fotografere i løbet af vores sytten dage lange forsommerferie og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglende blogindlæg, vande alle årets plantepusser ud på altanen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det ene af de to igangværende projekter.